Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Kronetorpsgatan 64D, Segevång, Malmö

På tredje våningen hittar ni denna genomgående lägenhet med balkong i skönt söderläge! Bostaden är i behov av renovering. Detta är en lägenhet med perfekt pendlarläge till både Lund och Köpenhamn! Centrum når du smidigt med stadsbuss eller cykel! Här bor du bra i trevliga kvarter och grönskande områden!

Interiör


HALL: Stor och bra hall med två klädkammare. Ljust laminatgolv och vita tapeter på väggarna.

VARDAGSRUM: Ljust och trevligt vardagsrum med utsikt mot innergården. Ekparkett och ljus färgsättning på väggarna.

SOVRUM: Storleksmässigt bra sovrum med plats för en dubbelsäng, stavparkett på golvet och vita tapeter.

KÖK: Äldre köksinredning i vitt. Äldre kyl samt frys. Chackrutig plastmatta på golvet och vit färgsättning på väggarna.

BADRUM: Halvkaklat original badrum med vit kakel. Badkar, tvättställ och wc.

Byggnad

Byggnadsår: 1963

Förening

Namn: HSB`s BRF ALMEDAL
Allmänt: Brf Almedal finner ni i Malmö ute på gröna Segevång. Närmare bestämt på Kronetorpsgatan 60-68 och Segevångsgatan 13-21.

Fastigheterna i föreningen byggdes 1961 och innehåller 391 lägenheter fördelade på 6 hus varav två stycken är niovåningshus.

Avloppsrören i föreningen är spolade och inspekterade. Dessa inspekteras och spolas var femte år. I underhållsplanen ligger längre fram en tänkbar översyn av avloppsstammarna med eventuell relining beräknat till ca 2016. Mindre renoveringar och underhåll görs löpande. Lekplatsen har nyligen fått nya redskap. Sophanteringen håller på att förbättras där man tagit sikte på källsortering. I förlängningen kommer man övergå till miljöhus. Föreningen har nyligen omfogat fasaden. Man har även gjort vid trädgårdarna samt bytt värmesystemet. Man har övergått till s.k tagg-system där även tvättstugan bokas genom personlig magnettagg. Från och med januari 2011 kan man nu också boka tvättid via internet. Föreningens medlemmar har möjlighet att hyra en fritidslokal för ca 150 kr/tillfälle. Lokalen rymmer ca 35 peroner. De har även tillgång till ett gemensamt barnvagnsrum samt ett hobbyrum som kan lånas vid behov. Föreningen är mycket noggrann med att man följer stadgarna, speciellt ordningsreglerna. Juridisk person tillåts ej att köpa någon lägenhet. Föreningen planerar att höja avgiften med ca 3 % from 1 april 2011.

Allmänt om lägenheten

Det finns förråd och tvättstuga.