Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Vattenverksvägen 50A, Kirseberg, Malmö

Välkommen till denna genomgående stora tvåa med inglasad balkong belägen i skönt söderläge! Köksinredning från -2007! Bostaden ligger på våning 3/3 med hiss! Här bor ni med närhet till sköna parker i ett lugnt och bra område! En lägenhet att trivas i!

Interiör


HALL: Inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Vacker parkett på golvet, vita tapeter på väggarna och en praktisk klädkammare.

VARDAGSRUM: Stort och härligt vardagsrum med utgång till den sköna inglasade balkongen. Vacker parkett på golvet och ljusa fina tapeter på väggarna.

SOVRUM: Ett bra sovrum med plats för en dubbelsäng. Elegant parkettgolv, två klädkammare och vita tapeter på väggarna. Stor skjutdörrsgarderob.

KÖK: Trevligt kök med köksinredning från -2007. Inbyggda förvaringsskåp och frukostbar. Stor kyl och frys -2007. Spis med häll och varmluftsugn samt spisfläkt -2007. Diskmaskin -2007. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare -2010. Granitklinker på golvet och sjöskumskakel ovan diskbänk.

BADRUM: Snyggt halvkaklat badrum med inbyggt badkar. Nytt handfat och wc. Klinker på golvet. Spotlights i taket. Nytt badrumskåp.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamilshus
Byggnadsår: 1950
Fönster: Isolerglas

Förening

Namn: HSB`s Brf Musköten
Allmänt: Föreningen bildades år 1952. Antal lägenheter: 155. Lokaler: 2.

I föreningen finns övernattningslägenhet, fritidslokal, hobbyrum, bastu och solarium.

Kabel-tv via Com Hem, analoga grundutbudet ingår i månadsavgiften. Mer info på www.comhem.se
Internetleverantörer hittar du via BoLinas hemsida www.bolina.hsb.se

Närområde

Kommunikation: Det är gångavstånd till Värnhemstorget som är en av Malmös största knutpunkter för lokal och regional busstrafik. Buss går även direkt från Kirseberg till City. Till Malmö centralstation är det ca 2,2 km.

Allmänt om lägenheten

Förråd tillhörande lägenheten i källaren. P-platser finns att hyra, kösystem tillämpas.