Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Lugna Gatan 54, City/Lugnet, Malmö

Elegant välplanerad stor tvåa med en underbar utsikt och balkong! Ljus lägenhet med ett lugnt och högt läge! En stilren citybostad i mycket gott skick! Ett perfekt boende för den som uppskattar lugn och ro med citys alla trevliga utbud runt knuten! Välkommen till ett av Malmö´s bästa lägen!

Interiör


HALL: Inbjudande trevlig hall med tre garderober och en klädkammare. Fin parkett på golvet och vita fräscha väggar.

VARDAGSRUM: Öppet och stort vardagsrum med gott om fönster och ljusinsläpp. Utgång till en väl tilltagen balkong vilken vetter med panoramautsikt mot både Gustav Adolfs Torg och Malmö Stadshus. En oas mitt i stan! Vardagsrumsgolvet pryds av ett ekparkettgolv. Vita fräscha väggar.

SOVRUM: Härligt och stort sovrum med plats för både dubbelsäng och arbetsplats. Ekparkettgolv och vit fräsch färgsättning på väggarna. Fondvägg i vitt och smakfullt ljusgrönt.

KÖKET: Underbart kök med vit fin köksinredning -2008. Spis med häll från Electrolux -2008. Spisfläkt med rostfri kåpa -2008.
Rostfri kyl och frys -2008. Integrerad diskmaskin -2008. Ekparkett på golvet och vita väggar.

BADRUM: Helkaklat badrum med badkar, tvättställ och wc. Mörkare grå mycket smakfull klinker på golvet.

Byggnad

Byggnadsår: 1978
Övrigt byggnad: 2007-2008 renoverades värme och ventilationssystemet. 2007 installerades ett nytt låssystem och dörrar till flertalet gemensamma utrymmen byttes till säkerhetsdörrar. Man installerade även bredband till alla lägenheter. Föreningen har även sett över alla fönster och ersatt yttre fönsterbågar till underhållsfria aluminiumbågar. Undantag är de fönster i skyddat läge under balkonger som målades 2007. Under 2008 genomfördes energibesiktning samt en obligatorisk ventilationskontroll. 2009 renoverades porttelefonssystemet och nya handenheter installerades i alla lägenheter. Man har även renoverat hissarna i trappa 52 och 54 och kommer att renovera övriga hissar framöver också.

Förening

Namn: Brf Näktergalen 16
Allmänt: Brf Näktergalen 16 ligger i stadsdelen Lugnet i centrala Malmö, med adress Lugna gatan 50 - 56.

Huset byggdes 1978. Det består av två sammanbyggda huskroppar i vinkel med sju respektive sex våningar.

Föreningen har 71 lägenheter fördelade enligt följande:

1 rok 1
2 rok 11
3 rok 40
4 rok 15
5 rok 4

Tvättutrymme finns i källaren och består av två tvättrum, två torkskåp, torkrum och mangelrum. I källaren finns cykel- samt barnvagnsförråd.

SBC sköter den ekonomiska förvaltningen av föreningen.

Vid köp av bostadsrätt tar föreningen ut en överlåtelseavgift "engångsavgift" för att täcka de kostnader som uppkommer i samband med köpet. Avgiften uppgår till 2,5 % av gällande basbelopp motsvarande ca: 900:-

Allmänt om lägenheten

Bredband 100/100 Mbit ingår i månadsavgiften. Ett källarförråd hör till lägenheten. Porttelefon finns i entrén vilket gör det enkelt att ta emot vänner och bekanta som kommer på besök. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området, boendeparkeringstillstånd kan sökas genom Malmö stad. Garageplatser finns under fastigheten att hyra för ca: 670:-/månad, kösystem.