Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Höstgatan 35A, Värnhem / Ellstorp / Österport, Malmö

Välkommen till denna underbart stora 2½ rums lägenhet med fri utsikt, generösa öppna ytor, högt i tak och vackra lampstuckaturer. Tidstypiska spröjsade originalfönster och ett supermysigt burspråk i sovrummet! Den här bostaden har all tänkbar charm! Känslan säger mer än bilderna, beställ tid för visning! Välkommen..

Interiör


HALL: Inbjudande avdelad hall med terracottafärgad nyans på väggarna och en vacker ekparkett på golvet. Från hallen leds man sedan in i den s.k halvan med plats för ett stort matsalsbord, vacker ekparkett på golvet och snäckskalsfärgad nyans på väggarna..

VARDAGSRUM: Stort, luftigt och pampigt vardagsrum med högt i tak och lampstuckatur. Vacker ekparkett. Ljusare gul färgsättning på väggarna. Många fönster och fri utsikt!

SOVRUM: Rymligt sovrum med klaffdörrar i original in mot vardagsrummet. Högt i tak och vacker lampstuckatur. I sovrummet finns ett underbart burspråk. Snäckskalsfärgad färgsättning på väggarna.

BADRUM: Trevligt badrum, kaklat på väggarna, dusch, tvättställ och wc.

KÖK: Serveringsgången tar oss in till detta mysiga original kök med kyl och frys samt gasspis.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1926
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övrigt byggnad: Bostadsrättsföreningen Odin 3 bildades 2010 och föreningen förvärvade fastigheten samma år av dåvarande ägare. Odin 3 är byggd -1926 och många av de gamla fina detaljerna finns fortfarande kvar. T.ex. spröjsade originalfönster, lampstuckaturer, eleganta parkettgolv & blyglasfönster i trappuppgångar etc.

Förening

Namn: Brf Odin 3
Allmänt: Brf Odin 3 är belägen på Höstgatan 35 A-B, 37 och Mellangatan 4 A-B i Malmö. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2010 och består av ett flerbostadshus om 4 våningar med 44 lägenheter och 5 lokaler. Fastighetens byggnad är uppförd 1926. På årsstämman 2011-04-13 röstades det igenom att föreningen skall installera en fast internetuppkoppling(bredband). Hastighet 100/100Mbit/s. Årsavgiften kommer därefter höjas med ungefär 142 kronor / månad.

Närområde

Allmänt: Brf Odin 3 är beläget vid Värnhem, närmare bestämt Östervärn. Värnhem är ett delområde i stadsdelen Centrum, Malmö. Området ligger mellan Föreningsgatan och Nobelvägen, sydväst om Sallerupsvägen. Värnhem avser i dagligt tal ett större stadsområde som består av kvarteren kring Värnhemstorget, begränsat av Drottninggatan, Hornsgatan, Nobelvägen och Exercisgatan. Områdets skola är Rörsjöskolan (1-9), (byggd 1899) och här finns Rörsjöns och Lärkträdets förskolor. Den tidigare Värnhemsskolan och Värnhemstorget ligger i delområdet Rörsjöstaden. Att cykla till centralstationen tar ca 6 min, eller en promenad på 15 min genom rörsjöparken och du är på storgatan i centrum. Ett bättre riktmärke idag är kanske är att säga ett stenkast från varuhuset Entré.

Allmänt om lägenheten

Det finns ett förråd tillhörande lägenheten.Det finns 2 tvättstugor att tillgå för medlemmarna. Bägge tvättstugorna är renoverade 2009.