Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Möllevångstorget 3A, City / Möllan, Malmö

Välkomna till en mycket trevlig bostadsrätt belägen mitt på Möllevångstorget! En lättmöblerad genomgående lägenhet med högt i tak och vackra lamp och takstuckaturer! Här bor man mitt i City i en av Malmö´s vackraste fastigheter! Beställ tid för visning direkt, ring mäklare Jonas Nordin på tel: 0709-518160!

Interiör


Här hittar ni en bostad med högt i tak och med vackra lamp och takstuckaturer. Varma sköna fäger på väggarna, breda fönsterkarmar och välvda väggar upp mot tak. Vardagsrum och sovrum med utsikt över hela härliga Möllan. Lättmöblerat vardagsrum och ett stort sovrum med plats för en perfekt arbetshörna. Lagom stort kök med utsikt mot den gemensamma fina innergården.

HALL: Med goda avhängningsmöjligheter, tapetserade väggar och säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM: Trälaminatgolv, tapetserade väggar och elegant lamp och takstuckatur. Breda fönsterkarmar och utsikt över hela Möllevångstorget.

SOVRUM: Tapetserade väggar, trä laminatgolv och fönster mot torget. Lamp och takstuckatur.

KÖK: Vita målade väggar, plastmatta på golvet och ljusare grön köksinredning. Nyare Kyl och frys från Siemens. Spis från Siemens. Matplats för 4-6 personer. Utsikt mot den fina innergården.

Byggnad

Byggnadsår: 1929
Övrigt byggnad: Det finns tvättstuga i källarplan och ett vindsförråd som tillhör lägenheten.
Tvättstugan har 2 st tvättmaskiner (2011,2006). Torktumlare (2011) Torkskåp (2011)

Förening

Namn: Brf Conrad
Allmänt: Bostadsrättsföreningen Brf Conrad förvärvade fastigheten i 2009 med adresserna Möllevångstroget 3a-b samt 5 a-c. Föreningen är privat och består av 20 lägenheter varav 1 med hyresrätt och 2st lokaler. Följande renoveringar är gjorda: Avloppsstammar och vattenstammar i gott skick, inga renoveringsbehov. Elstammar byttes på 80-talet. Kommande renoveringar: Under våren 2011 kommer föreningen att genomgå en omfattande renovering som består av: Tak, omputsning av fasad mot gården, tilläggsisolering av trapphusets fönster, plåtarbete, nya entrédörrar, detta beräknas vara klart under vecka 25 -2011. Ekonomisk förvaltning av Bredablick. Den slutgiltige köparen uppmanas att kontrollera ovanstående med föreningen samt höra efter med föreningen om ev. nya uppgifter avseende Brf Conrad tillkommit.

Närområde

Allmänt: Möllevångstorget har idag många affärer med spännande utbud och generösa öppettider, en livlig torghandel och mängder av trevliga restauranger!

Allmänt om lägenheten

Andel årsavgift 5,48470 %.
Andel i förmögenhet: 5,48470 %.
Internetanslutning via kabel-tv. Leverantör Com Hem.
Boendeparkering finns i området.
Överlåtelseavgift_ 1070 kr. Betalas av köparen.
Pantsättningsavgift: 428 kr. Betalas av köparen.