Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

PER ALBIN HANSSONS VÄG 61C, Gröndal / Kulladal, Malmö

I denna ljusa bostad bor du med tilltagna ytor och en välkommande planlösning samt möblerbar balkong. Stilrena färg och materialval ger en modern känsla! Nyrenoverat kök från -2011!

Interiör


I denna ljusa bostad bor du med tilltagna ytor och en välkommande planlösning samt möblerbar balkong.
Stilrena färg och materialval ger en modern känsla. När du kliver in genom tröskeln till din nya bostad möts du av den välkomnande hallen. Vidare in i lägenheten möts du av vardagsrummet vilket har generösa ytor och gott om utrymme för en stor soffgrupp. Rummet flödar av ljus. Köket är i mycket fräscht skick och är praktiskt med gott om såväl förvaringsmöjligheter som arbetsytor. Sovrummen är även de i gott skick samt välplanerade.

Via köket nås balkongen vilken fungerar som ett extra rum under sommartid och har gott om plats för det stora sällskapet. Rummen gör sig även utmärkta som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Eventuella förvaringsbekymmer löses via en rymlig klädkammare och genom att gott om utrymmen finns för ett flertal garderober. I lägenheten finns dessutom ett stort badrum med badkar och en nyrenoverad helkaklad gästtoalett.

Hall: Läckert stort skiffergolv genomgående mot köket. Stor klädkammare " genomgående från stora sovrummet". Vit fräsch färgsättning på väggarna.

Vardagsrum: Stort och ljust vardagsrum med ekparkett på golvet och ljusgula tapeter på väggarna.

Sovrum 1: Läckert sovrum med ljusgul färgsättning på väggarna och ett snyggt tarkettgolv.

Sovrum 2: Ett perfekt sovrum/arbetsrum med samma fina tarkettgolv som i sovrum 1. Vit fin färgsättning på väggarna.

Sovrum 3: Stort sovrum med plats för en rejäl dubbelsäng. Ljusgul färgsättning på väggarna. Plastmatta på golvet. Stor klädkammare.

Kök: Ett mycket trevligt kök med plats för hela familjen. Ikea köksinredning i ek-2011. Stor kyl och frys från Siemens i rostfritt-2011. Induktionshäll från Siemens-2011. Designer kolfilterfläkt från Gram-2011. Varmluftsugn från Siemens-2011. Microvågsugn från Siemens-2011. Rostfri diskmaskin från Siemens-2011. Ifrån köket går man ut till den stora inglasade balkongen vilken är belägen i skönt västerläge.

Badrum: Stort badrum med badkar. Ny fräsch större komåd från Svebergs. Lyxigt badrumskåp. Våtrumstapeter på väggarna och plastmatta på golvet. Tvättmaskin och torktumlare från Hover -2010.

Gäst-Wc: Helkaklad Gäst-wc med tvättställ och wc från -2011.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår: 1973
Uppvärmning: Fjärrvärme

Förening

Namn: Brf Gröndal Malmö
Allmänt: Förening: Brf Gröndal Malmö.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

Tv- och Internetanslutning: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia.
Internet: Leverantör: Com Hem och Telia. Bilplats: 192 garageplatser.
136 parkeringsplatser. Bokning av parkering och garage sker via Q-park.

Kommande renovering under 2012 relining av avloppsstammarna. Framtida planer är renovering av garagetätskikt och innergård.

Driftskostnad

El: 3 800 kr/år
Försäkring: 1 200 kr/år
Totalt: 5 000 kr/år

Allmänt om lägenheten

Det finns källarförråd tillhörande lägenheten. Cykelförråd finns i källaren.
På varje första våningen i huset finns en tvättstuga med en tvättmaskin och en torktumlare. I källarplan finns ytterliggare tre tvättstugor.