Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Löjtnantsgatan 12, Rörsjöstaden, Malmö

Supercharmig vindslägenhet med sovloft! Generöst ljusinsläpp från stora takfönster. Lägenheten är modernt inredd samt har bra yteffektiva kvadratmeter med välplanerad rumsdisponering. Ett bekvämt boende med närhet till stans cityliv och bra kommunikationer. Helrenoverad till toppskick -2011!

Interiör


Hall

Inbjudande ljus hall med goda avhängningsmöjligheter. Vita omsorgsfullt målade väggar och ett vitt askmönstrat laminatgolv.

Vardagsrum

Ifrån den ljusa hallen träder man in i det spännande vardagsrummet, här slås man av lågor från den den öppna spisen, levande eld från trendiga EcoSmart Fire vilken är smart monterad i den gamla vidgjorda murstocken. Stora vindsluckefönster monterade på vardagsrummets charmiga snedvägg. Trappan i vitt leder oss upp till ditt alldeles egna supermysiga sovloft. Vardagsrummet ligger i fil med öppen planlösning som en lyckad förlängning med det snygga köket! Ljust och elegant tarkettgolv, vita fräscha väggar och spots med dimmerfunktion placerade snyggt i taket.

Kök

Ljus och snärtigt skön högblank köksinredning i stilfullt vit högblank kulör. Stilenlig vit högblank laminatskiva. Kyl och frys -2011, diskmaskin -2011, spis med häll -2011 och en snygg rostfri-kolfilterfäkt från -2011. Alla vitvaror i köket är från Whirlpool.

Badrum

Stort och lyxigt badrum utrustat med en stor & skön duschplats. Helkaklat med vit stor kakel på väggarna och svart elegant klinker på golvet, duschplats med läcker stor bronsfärgad kakel och samma vackra ton på golvet iform av mosaik. Två handdukstorkar från Inr Line. Skön golvvärme. Läcker komåd i högblankt vit nyans. Vägghängd wc från Ifö. Stor duschspridare från Tapwell. Tvättmaskin från Miele samt torktumlare -2011 från whirlpool.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Byggnadsår: 1920-1930
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt byggnad: Tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare samt torkrum.
Trapphusen är nyrenoverade, även en ny vacker port i ek.
Gården är helt nyrenoverad med grönytor, grill, utemöbler, belysning, vattenskulptur samt sopsortering.
Kabeltv via Canal Digital ingår i månadsavgiften.
Bredband via Canal Digital.
Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

Förening

Namn: Brf Judith 8 i Malmö
Allmänt: Brf Judith 8 i Malmö, registrerades hos Bolagsverket 2009. Föreningen är belägen på Löjtnantsgatan 12 i Malmö och omfattar 23 lägenheter och två lokaler som ska konverteras till lägenheter nästa år.
Total lägenhetsyta är 980 kvm och lokalyta är 205 kvm.Tomten är 715 kvm friköpt.
Fastigheten har gått igenom en omfattande renovering 1970 då samtliga stammar i huset har bytts.

Vattenstammar - bytta 1970
Avloppsstammar - bytta 1970
Ventilation - Självdrag
Uppvärmning - Fjärrvärme
Fasad - Tegel i bra skick
Tak - Papptak omlagt 2005 mot gården

Till lägenheten hör ett källarförråd.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan är belägen i källaren och är renoverad under 2007. Här finns två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkrum.

* Juridisk person får köpa lägenheter i föreningen.

Driftskostnad

El: 3 500 kr/år
Försäkring: 1 500 kr/år
Totalt: 5 000 kr/år

Närområde

Allmänt: Rörsjöstaden började anläggas på 1870-talet efter en plan av den dåvarande stadsingenjören Georg Gustafsson. Området är inspirerat av den parisiske stadsplaneraren Georges-Eugène Haussmann och uppbyggt kring en bred boulevard, Kungsgatan. Numera är Kungsgatan uppdelad i mindre lokalgator. Endast cykelbanan i mitten kan användas för genomfartstrafik. De äldsta husen ligger på Löjtnantgatan, Kommendörsgatan och Kornettsgatan och byggdes i slutet av 1870-talet. Arkitekturen i området spänner mellan flera olika stilar med tonvikt på nationalromantik, jugend och nyklassicism. Blandningen till trots erbjuder Rörsjöstadens bebyggelse en för Malmö sällsynt kontinuitet med stenshus om fyra våningar i slutna kvarter.
Parkering: Boendeparkering finns i området. Kontakta Parkering Malmö för mer information.
Kommunikation: Mycket goda kommunikationer med buss ett stenkast bort, där både stadsbussar och pendelbussar avgår. Centralstationen ligger cirka 15 minuters promenad bort och på samma tid når man stationen Triangeln. Den bilburne tar sig smidigt ut på motorvägarna.