Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Norra Bulltoftavägen 71A, Kirseberg, Malmö

Välkommen till denna hemtrevliga fina 3:a. Stort öppet vardagsrum med utgång till en mycket trevlig inglasad västerbalkong. Mysigt kök med plats för hela familjen. Helkaklat badrum med badkar! En mycket fin bostad att verkligen trivas i! Ring eller skicka e-post för visning!

Interiör


Hall

En välkomnande ljus hall med inbyggd klädkammare samt en nyare snygg garderob. Elegant parkettgolv och en ljus fräsch färgsättning på väggarna.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med ett vackert ekparkettgolv och vita fina tapeter på väggarna. Ifrån vardagsrummet går man ut till den sköna inglasade västerbalkongen vilken har både trädäck och infravärme. Vardagsrummet är delvis öppet mot köket vilket ger en härlig känsla och rymd.

Sovrum 1

Ett bra sovrum med plats för en stor dubbelsäng. Snyggt ljust laminatgolv och vita fina tapeter på väggarna. Fyra moderna garderober.

Sovrum 2

Stort sovrum med samma fina ljusa laminatgolv som i sovrum 1. Blå frisk färgsättning på väggarna samt en ljusgrå fondvägg.

Kök

Ett supermysigt kök delvis öppet mot vardagsrummet, renoverat -2004. Vit fin köksinredning och en mörkare elegant bänkskiva. Snygg kakel ovan diskbänk. Stor rostfri kyl och frys -2004. Electrolux spis med häll samt rostfri spisfläkt med kåpa -2004. Gott om skåp och förvaringsmöjligheter.

Badrum

Härligt helkaklat badrum utrustat med ett stort badkar. Ljusgrå snygg kakel på väggarna och en något mindre mycket smakfull klinker på golvet. Sänkt tak med spotlights och dimmerfunktion, badrummet helrenoverades -2005.

Byggnad

Byggnadsår: 1952

Förening

Namn: HSB Brf Musköten (orgnr 746000-5403)
Allmänt: Bostadsrättsföreningens byggnader färdigställdes 1950-1952 och renoverades 1989. I föreningen finns 155st lägenheter, alla är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har också en lokal, vilken också är upplåten med bostadsrätt. Föreningen har 24st parkeringsplatser. Till dessa är det separat kö. Det finns även möjlighet till fri parkering längs gatorna. Föreningen har en fritidslya/gästlya som medlemmarna kan hyra. Man har även en bastu och ett hobbyrum (gratis att utnyttja). Man har även ett solarium, detta kostar att använda. I föreningen finns 5 bostadshus med sammanlagt 18 trapphus med adresserna Vattenverksvägen 48- 52, Musketörgatan 2-4 samt Norra Bulltoftavägen 67-73.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 2 personer i hushållet.

El: 4 800 kr/år
Försäkring: 100 kr/år
Totalt: 4 900 kr/år

Allmänt om lägenheten

Källarförråd finnes.