Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Torekovsgatan 22C, Nobeltorget, Malmö

Välkommen till denna genomgående mysiga etta med balkong mot innergården! Smart planerad lägenhet på ett riktigt bra läge. Rymligt kök och lättmöblerat vardagsrum! Närhet till smarta bussförbindelser, cykelstråk, restauranger, café och livsmedelsbutiker. Fem minuter med cykel till Gustav Adolfs Torg!

Interiör


Hall

Välkomnande ljus hall med läckert parkettgolv och fina tapeter på väggarna. Klädkammare och goda avhängningsmöjligheter. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum

Välplanerat, ljust och trevligt vardagsrum. Ekparkett på golvet och vita tapeter på väggarna. Ifrån vardagsrummet går man ut till en mysig österbalkong vilken vetter in mot föreningens fina innergård.

Kök

Mysigt kök med plats för fyra personer. Köksinredning i björk. Gasspis och fläkt. Kyl och frys. Ljusare tarkettgolv och vit fräch fägsättning på väggarna.

Badrum

Halvkaklat badrum med ljusgrå klinker på golvet. Inbyggt badkar, wc och tvättställ.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Byggnadsår: 1940
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme

Förening

Namn: HSB BRF Samarbete
Allmänt: Brf Samarbetets hus är byggt 1940 och är beläget i det bostadsrättstäta området Östra Sorgenfri och består av en byggnad med fyra våningar. Fasaden är gulteglad och många av lägenheterna har balkonger. Föreningen omfattar 43 lägenheter och 1 st lokal.
Föreningen har bytt elen i lägenheterna -2010.
Avloppstammarna ska relinas inom kort. Ingen hyreshöjning pga av detta enligt föreningen.
Vattenstammarna är i gott skick enligt föreningen.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 1 personer i hushållet.

El: 2 500 kr/år
Försäkring: 1 200 kr/år
Totalt: 3 700 kr/år

Närområde

Allmänt: Nobeltorget är ett centralt och attraktivt område i Malmö med närhet till mysiga caféer, restauranger, bra kommunikationer och endast en kort promenad till Folkets park och Möllevången.
Parkering: Kontakta Malmö kommun för eventuell boendeparkering. I övrigt är det faktiskt fri parkering på gatorna runt om i området.
Övrigt: Källarförråd och vindsförråd tillhörande lägenheten. Cykelförråd finnes. Bredband HSB-Bolina. Kabel-Tv finnes.