Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Salongsgatan 19D, Västra Hamnen, Malmö

I Västra Hamnen hittar ni denna fina etagelägenhet med takterrass i skönt västerläge & fri utsikt! Stort sällskapsrum på övre plan vilket om så önskas kan delas av för att få ytterligare ett sovrum. Generöst tilltaget kök på nedre plan. Välplanerat in i minsta detalj. Välkommen till din nya bostad!

Interiör


Hall

Hallen är smart sammanflätad och leder oss vidare till samtliga av lägenhetens nedre rum.
Rustik ekparkett på golvet och vit fräsch färgsättning på väggarna. Praktisk vit garderobsrad.

Vardagsrum

Det stora vardagsrummet bjuder på härligt ljusinsläpp från två håll och gott om plats för trevligt umgänge. Vacker ljusare originalparkett och vita väggar bidrar till att sätta den klassiskt snygga stilen. Flytta med fördel ut på terrassen i perfekt västerläge med eftermiddags- och kvällssol!

Sovrum

Skjutdörr, ljusare ekparkett på golvet och vit fin färgsättning på väggarna. Sovrummet rymmer lätt en säng av lite bredare slag.

Halvan

Detta sovrum är något mindre än master bedroom, och lämpar sig utmärkt som barnrum, hemmakontor eller gästrum. Fin ljusare ekparkett på golvet. Vit fin färgsättning på väggarna.

Kök

Det stora köket fungerar som ett naturligt nav, där man gärna sitter och umgås med hela familjen. Köksinredning i ljus björk. Grön mosaik ovan diskbänk. Stor rostfri kyl och frys -2007. Spis med häll och varmluftsugn -2007. Microvgsugn och diskmaskin -2007. Samtliga vitvaror är från Electrolux.

Badrum

Helkaklat badrum med stor duschplats. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2001
Fönster: 3-glas

Förening

Namn: Bostadsrättsföreningen Oskarsgrundet
Allmänt: Bostadsrättsföreningen heter Oskarsgrundet och omfattar 33 bostadsrätts-lägenheter och 2 bostadsrättsradhus. Till föreningen hör också gården mellan husen, där det finns fruktträd, grillplats och sandlåda. I källarplanet finns garage, med platser att hyra. Till de större lägenheterna hör en parkering till en kostnad om ca 706 kr/månad, till denna lägenhet hör 1 st garageplats.

I övrigt råder boendeparkering i området. För mer information se: www.malmo.se

Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem och bredband via Telia och ComHem.

Gjorda renoveringar:
2006 målades fasaden.
2013 målades fasaden om på de ställen där det behövdes.

Föreningen håller just nu på att renovera balkongerna och terrasserna i fastigheten.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 2 personer i hushållet.

El: 4 560 kr/år
Försäkring: 2 000 kr/år
Totalt: 6 560 kr/år

Närområde

Allmänt: Sedan Bomässan -2001 har det varit febril byggaktivitet i Västra Hamnen. Den stora Kockumskranen försvann på Dockan försvann -2002, men ersattes som landmärke -2005 av Sveriges högsta bostadshus, Turning Torso. Titta gärna på http://www.gallerivastrahamnen.se/ för inspiration om Västra Hamnens fina natur och arkitektur.

Allmänt om lägenheten

Trevlig grönskande innergård med tillgång till grill och utemöbler.