Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Baskemöllegatan 3A, Nobeltorget / Östra Sorgenfri, Malmö

RENOVERINGSOBJEKT! Högst upp i huset hittar ni denna genomgående lägenhet utrustad med två balkonger och dubbla ingångar. Avskild uthyrningsbar separat del av lägenheten med egen ingång. En riktigt charmig lägenhet belägen i en stark bostadsrättsförening.

Interiör


Hall

Välkomnande hall med terracotta färgad ton på väggarna. Plastmatta på golvet. Praktisk inbyggd klädkammare. Välplanerade avhängningsmöjligheter.

Vardagsrum

Ett stort och bra vardagsrum med ekparkett på golvet och en ljusgul färgsättning på väggarna.

Sovrum 1

I anslutning till hallen och köket ligger sovrum 1. Valv in från köket. Laminatgolv och ljusare färgsättning på väggarna.

Sovrum 2

I lägenhetens uyhyrningsbara del ligger sovrum två. Ekparkett på golvet och en ljusare tapet på väggarna. Balkong i väster. Praktisk garderobsrad.

Kök

Äldre köksinredning. Kyl med frys. Spis med fläkt. Plastmatta på golvet. Balkong i österläge.

Badrum

Original badrum med inbyggt badkar, handfat och wc.

Gäst-wc

Gäst-wc med toalett och handfat. Golvbrunn finnes.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1948
Uppvärmning: Fjärrvärme

Förening

Namn: BRF Storbragden
Allmänt: BRF Storbragden är en fristående bostadsrättsförening som har funnits sedan 1946. Föreningen består av 67 lägenheter och 2 butikslokaler. Vår förening har två tvättstugor. Dessa får användas av alla boende i föreningen och kan bokas via bokningstavlorna som finns utanför tvättstugorna. Föreningen har en kollektiv anslutning på elen. Medlemmarna betalar elkostnad utifrån storlek på sin lägenhet. Föreningen har en fritidslokal som vi medlemmar kan hyra. I lokalen finns ett pentry med kylskåp, kaffekokare och porslin. Här finns också tillgång till bord och stolar. I anslutning till fritidslokalen finns det två toaletter. Ingången till lokalen är inifrån gården. Från den 1 juni 2013 har föreningen tecknat kollektivt bostadsrättstillägg avseende hemförsäkringen.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 2 personer i hushållet.

El: 3 339 kr/år
Försäkring: 1 400 kr/år
Totalt: 4 739 kr/år

Närområde

Allmänt: I Östra Sorgenfri bor du i ett lugnt och trivsamt område i Malmös östra del, tillräckligt nära innerstaden för att kallas centralt. Till exempel är det gångavstånd till Nobeltorget och Möllevången. Området präglas av en hög servicenivå - här finns flera små restauranger, affärer och skolor.
Parkering: Parkering: Boendeparkering i området.
Övrigt: Föreningen har ett bredbandsavtal med Ownit Broadband AB. Med detta får vi en hastighet på 100 MB för både upp- och nerladdning. Bredbandsuttag finns installerade i alla lägenheterna. Om du vill ansluta dig till avtalet beställer du själv ditt abonnemang av Ownit. Vårt kabel-TV bolag är Canal Digital AB. Föreningen prenumererar på ett basutbud som ingår i din bostadsrättsavgift och är gemensamt för alla lägenheter i huset.

Allmänt om lägenheten

Obligatoriskt tillägg för elkostnad debiteras på hyresavin med f.n 278:-/månad. Till lägenheten tillhör ett vindsförråd.