Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Ellstorpsgatan 1B, Ellstorp / Värnhem, Malmö

Välkomna till denna mycket ljusa och yteffektiva etta med ordentligt kök och stor solig österbalkong. Praktisk och välkomnande hall med avhängningsmöjlighet och klädkammare. Vardagsrum med plats för säng, soffa och arbetsplats. Lägenheten är i behov av viss uppfräschning. Välkomna på visning!

Interiör


Hall

Praktisk och välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och klädkammare. Ljusare tarkettgolv och vita tapeter på väggarna.

Vardagsrum

Vardagsrum med plats för säng, soffa och arbetsplats. Ekparkett på golvet och en ljusare färgsättning på väggarna.

Badrum

Originalbadrum med badkar, tvättställ och wc.

Kök

Charmigt äldre kök i behov av viss uppfräschning. Original köksinredning. Plastmatta på golvet och vit färgsättning på väggarna. Kyl och frys samt spis med fläkt.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1939

Förening

Namn: HSB BRF Midgård
Allmänt: Föreningens omfattar 52 bostadsrättslägenheter och 5 lokaler med adresserna Ellstorpsgatan 1A, B och C samt fyra lokaler på Sallerupsvägen 24. Boendeparkering i området. I föreningen finns dessutom fyra parkeringsplatser för uthyrning (kösystem tillämpas). Det finns två fina tvättstugor i källarplan samt torkrum.

Renoveringar som utförts tidigare omfattar bland annat:
2001- installation av bredband
2002- Trädgårdsbelysning installerades
2003- Målning av hobbylokal.
2004- Underhållsplanen reviderades
2007- Fastigheten besiktigas - Den är i gott skick
2008- Individuell värmemätning i alla lgh installeras.
2011- Spolning av stuprör, dräneringsledningar
2012- Renovering av utemiljö, flytt av cykelställ, halkfritt golv i miljöhuset, dränering baksida huset pga fukt i källare.

Det finns inga planerade avgiftshöjningar.

Föreningen äger tomten.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 1 personer i hushållet.

El: 3 000 kr/år
Försäkring: 1 400 kr/år
Totalt: 4 400 kr/år

Närområde

Allmänt: Från lägenheten tar du dig inom kort promenad till närliggande områden Håkanstorp, Katrinelund, Rörsjöstaden samt Värnhem med köpcentret Entré där det finns möjlighet till shopping, restauranger, bowling, biografer samt gym. Storhandel göra du på närliggande Willys vid Katrinelund. Goda kommunikationer med buss vid närliggande Sallerupsvägen och Värnhemstorget
Övrigt: Det finns två gemensamma tvättstugor samt torkrum i föreningen. Elektronisk bokning till tvättstugan, möjlighet att boka via internet. Det finns en takterrass som kan nyttjas fritt av medlemmarna. Cykelförråd finns i källaren och cykelskjul finns på gården. Det finns även ett hobbyrum. Man planerar att under -2014 installera nya självförsörjande tvättmaskiner samt att byta ut elledningar i gemensamma utrymmen. Man planerar även att spola föreningens avloppsstammar.

Allmänt om lägenheten

Andel i föreningen: 1,31434%. Lägenheten är inte pantsatt. Vinds och källarförråd tillhör lägenheten. TV och internet via Comhem. Bredbandsmöjligheter finns även via HSB Bolina.