Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Södervärnsgatan 3C, Möllevången / City, Malmö

Välkommen till denna renoverade fräscha genomgående trea! Helkaklat utbytt badrum med jacuzzi. Nyare kök. Elegant ekparkett och ljusa fräscha väggar i hela lägenheten. Inglasad västerbalkong (10 kvm) mot föreningens välskötta trädgård. Garagemöjligheter.

Interiör


Hall

Inbjudande trevlig hall med fyra nyare utbytta garderober och ett fint parkettgolv. Tålig elegant plastmatta vid entrén. Goda avhängningsmöjligheter.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med ekparkett och ljusa väggar. Ljusinsläpp från stora fönsterytor vilka är utrustade med eleganta marmorfönsterkarmar. Fri utsikt mot ett lugnt grönområde runt S:ta Maria Kyrka och vattentornet!

Sovrum 1

Sovrum med god plats för en dubbelsäng, elegant ekparkett på golvet och ljusa fina väggar. Usikt mot den lugna och trevliga innergården.

Sovrum 2

Rymligt sovrum / matrum med ekparkett på golvet och en ljusgrön fräsch färgsättning på väggarna. Stor praktisk öppen garderob. Utgång till den härliga balkongen.

Kök

Fräscht välskött kök från -2006 med stora arbetsytor, massiv ekskiva och en glimmrande vacker mosaik på väggen. Kyl/frys, spis med häll, fläkt med kåpa, diskmaskin och microvågsugn.
Matplats mot balkongen för 4-6 personer. Ifrån köket finns utgång till den stora balkongen. Ekparkett på golvet och ljus fräsch färgsättning på väggarna.

Badrum

Rymligt badrum från -2005. Badrummet är helkaklat med klinkers på golvet, Jacuzzi, golvärme och handdukstork. Öppningsbart praktiskt fönster.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1965
Fönster: 3-glas

Förening

Namn: HSB BRF Stenbocken
Allmänt: Stabil HSB förening från 1960-talet med en god ekonomi, se årsredovisningen.

Trädgården är som en välskött oas mitt i stan med uppväxta fina träd, rabatter och flera mysiga sittplatser, gemensam grill och en välskött lekplats.

På ett avskillt läge finns källsortering och en stånde container för föreningens medlemmar.

Det är enhetsmätning för elen som debiteras via månadsavgiften, föreningen står för den fasta avgiften. Kabel/Digital-TV och HSB-bolina.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 3 personer i hushållet.

El: 2 748 kr/år
Försäkring: 1 500 kr/år
Totalt: 4 248 kr/år

Närområde

Allmänt: Möllevången är ett centalt område i Malmö. Genuin torghandel och flera typer av mindre affärer finns i området. Här finns även gott om resturanger med mysiga uteserveringar.
Kommunikation: Goda bussförbindelser från södervärn med både lokala och regionala bussar. Fem minuters gångväg till citytunneln vid Triangeln där man hittar bekväma tåg till Kastrups flygplats och Köpenhamn.
Närservice: Det finns en välsorterad ICA -butik i föreningens fastighet.

Allmänt om lägenheten

Rymlig inglasad västerbalkong med utsikt mot föreningens fina trädgård. Balkongen är på ca 10 kvm. Vindsförråd tillhör lägenheten, gemensamt cykelförråd, flera moderna tvättstugor och ett nyrenoverat gym för föreningens medlemmar.
Garage under marknivå ca 175:-/mån Solidarisk kö (Kontakta föreningen, kön brukar vara kort)
Fastigheten har kvalitetscertificat.