Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Bodekullsgatan 35A, Nobeltorget, Malmö

Välplanerad och ljus 2:a belägen i ett mycket eftertraktat och trevligt kvarter. Fina parkett och brädgolv i hela lägenheten. Egen rymlig söderbalkong vilken vetter in mot föreningens fina innergård. En riktigt bra bostad med hög mysfaktor! Välkomna på visning!

Interiör


Hall

Inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Stor klädkammare och trevlig fräsch färgsättning på väggarna.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med ekparkett på golvet och vita fina tapeter på väggarna. Ifrån vardagsrummet går man ut till lägenhetens stora fina balkong i skönt söderläge.

Sovrum

Ett perfekt sovrum vilket vetter in mot föreningens lugna innergård. Elegant brädgolv och vita fina tapeter på väggarna.

Kök

Tidstypisk trevlig köksinredning i vitt. Spis med häll och köksfläkt. Ljusgrå kakel ovan diskbänk. Kyl och frys. Läckert brädgolv.

Badrum

Original badrum med badkar. Tvättställ och wc.

Byggnad

Byggnadsår: 1946

Förening

Namn: BRF Ellenborg
Allmänt: Brf Ellenborg - Bodekullsgatan 35 A i MALMÖ. - Föreningen är uppförd 1946 och omfattar 19 lägenheter och 2 lokaler. Riksbyggen har hand om den ekonomiska förvaltningen av Brf Ellenborg.

Utfört underhåll av föreningen
Elrenovering -2003
Fasadputsning -2004
Gårdsanläggning -2005
Relining -2008
Sophus/Källare -2008

Planerat underhåll: Värmestammar -2016

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 1 personer i hushållet.

El: 300 kr/år
Försäkring: 1 500 kr/år
Totalt: 1 800 kr/år

Närområde

Allmänt: Denna bostad är belägen strax bakom Nobeltorget med närhet till grönområden och utmärkta bussförbindelser. Perfekt för den som vill ha ett prisvärt och bra boende med närhet till stan! Gångavstånd till Folkets Park och Möllevångstorget. Runt hörnet finns mataffär, olika butiker och restauranger.
Parkering: Det råder fri parkering på gatorna i området.
Övrigt: Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd. Tvättstuga är belägen i källaren. Det finns en gemensam innergård med stora gröna ytor och separat uteplats. Det finns tillgång till utemöbler och grill.