Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Baskemöllegatan 8A, Nobeltorget / Sorgenfri, Malmö

Trevlig hörnlägenhet utrustad med en stor praktisk inglasad västerbalkong. En riktigt charmig tvåa belägen i en skuldfri bostadsrättsförening. Nära till stan på ett lugnt och bra läge!

Interiör


Hall

Inbjudande ljus hall med ett fint tarkettgolv och vita fräscha tapeter på väggarna. Två inbyggda praktiska garderober med överskåp.

Vardagsrum

Trevligt vardagsrum med ett fint parkettgolv och vita tapeter på väggarna. Ifrån vardagsrummet går man ut till bostadens stora inglasade balkong vilken vetter i skönt västerläge. Ingång till vardagsrummet både från hall och sovrum.

Sovrum

Sovrum med plats för en stor dubbelsäng. Stavparkett på golvet och vita fräscha tapeter på väggarna. Ingång till sovrummet ifrån både kök och vardagsrum.

Kök

Köksinredning i gott originalskick. Spis och fläkt med rostfri kåpa. Kyl och frys. Kakel ovan diskbänk. Stavparkett på golvet och vit fin färgsättning på väggarna. Plats för fyra personer runt matbordet.

Badrum

Helkaklat elegant badrum med en perfekt duschhörna. Handfat och wc.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1954

Förening

Namn: HSB BRF Manligheten
Allmänt: BRF Manligheten stod klar för inflyttning 1954 respektive 1956. Föreningen består av 181 lägenheter och ett antal bostadsrättslokaler däribland ICA.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 1 personer i hushållet.

El: 1 350 kr/år
Försäkring: 1 200 kr/år
Totalt: 2 550 kr/år

Närområde

Närservice: I föreningen ligger en välsorterad ICA butik som även är post och spelombud på Amiralsgatan 96, öppettiderna är 07-22.

Allmänt om lägenheten

Grundutbud av kabel-tv från Comhem samt 100mbit full duplex bredband från Ownit ingår i månadsavgiften.

Föreningen har egna mätare och debiterar el efter förbrukning för närvarande 1,25 kr per kwh inklusive alla avgifter och skatter. Inget abonnemang behövs. Elen debiteras för förbrukningen i efterskott och läggs på avin för månadsavgiften.

Föreningen har 68 garageplatser och tillämpar kösystem.

Föreningen har inga långfristiga skulder vilket kan vara bra att känna till. Det finns i dagsläget inga planer på att höja månadsavgiften.

Det finns sammanlagt 6 tvättstugor i föreningen. Dessa fördelas på följande sätt: 3 stycken på Baskemöllegatan 8B, ingång från cykelnedgången alternativt porten till 8B. dessa tre betjänar Baskemöllegatan 8 respektive, Amiralsgatan 92 och 96. Ytterligare 2 stycken tvättstugor finns på Östra farmvägen 37 samt en på Baskemöllegatan 6 som betjänar just Östra farmvägen 37 och Baskemöllegatan 6.