Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Munkhättegatan 34B, Söderkulla / Eriksfält, Malmö

Bästa läget i området! Stor inglasad västerbalkong på 6:e våningen med fri panoramautsikt från Öresundsbron till Turning Torso. Nytt fräscht kök och ett stort elegant helkaklat badrum. En riktigt välplanerad 3:a i en bra bostadsrättsförening! Välkomna på visning!

Interiör


Vardagsrum

Stort vardagsrum med fräscht ekparkettgolv och ljusa fina väggar. Utgång från vardagsrummet till den stora inglasade balkongen vilken vetter i skönt västerläge.

Sovrum 1

Lägenhetens stora sovrum är utrustat med ett fint laminatgolv och ljus fin färgsättning på väggarna.

Sovrum 2

Sovrum med plats för en dubbelsäng. Laminatgolv och ljusa fräscha väggar.

Hall

Rymlig hall goda avhängningsmöjligheter. Hallen är utrustad med 7 st. praktiska garderober.

Kök

Fräscht utbytt kök från -2007. Kyl/frys -2001. Spis -2006. fläkt. och diskmaskin -2011 (tvättmaskin från -2014 diskuteras om denna medföljer). Matplats för 4-6 personer. Laminatgolv och ljusa fina väggar.

Badrum

Helkaklat stort badrum från -2011. Badkar, wc och tvättställ, se bilaga kvalitetsdokument.

Inglasad balkong

Stor inglasad balkong med fri utsikt över hela Malmö från Öresundsbron till Kronprinsen.

Byggnad

Byggnadsår: 1963

Förening

Namn: Riksbyggens Malmöhus nr 12
Antal lägenheter: 324
Antal lokaler: 16
Renoveringar: - Balkonger renoverade [1995-96] - Fönster bytade [2001] - Omläggning av tak [2004] - Nya entrédörrar med portsystem installerat [2004-2006] - Varm-/kallvattenledningar är bytade samt nya vattenblandade [2010] - Avloppstammar spolade
Parkering: Det finns 258 p.platser ( 125:- /mån). Kösystem tillämpas.
Allmänt: Föreningens hus är byggda 1963 och belägna intill de bostadsrättstäta områdena Söderkulla och Almhög. Lägenheterna består av ett- till sexrumslägenheter. Byggnaderna består av sex gulteglade huskroppar med mellan fyra och åtta våningar. Sammanlagt finns 324 lägenheter, 16 lokaler samt 258 p.platser ( 125:- /mån). Kommunikationer till centrum hittar du längs närliggande Munkhättegatan. Tar du dig norrut hittar du en populär sporthall med möjlighet till träning. Ytterligare en bit bort hittar du det stora köpcentrat vid Mobilia. Speceriaffär finns inom gångavstånd

RENOVERINGAR (förening]
- Balkonger renoverade [1995-96]
- Fönster bytade [2001]
- Omläggning av tak [2004]
- Nya entrédörrar med portsystem installerat [2004-2006]
- Varm-/kallvattenledningar är bytade samt nya vattenblandade [2010]
- Avloppstammar spolade

Inga planerade avgiftshöjningar enligt föreningen.
Hemsida www.malmohus12.se
Föreningens hemsida: www.malmohus12.se
Övrigt: Enhetsmätning av elen, föreningen står för den fasta delen, den rörliga debiteras via månadsavgiften.

Tvättstuga i källaren med 3 st tvättmaskiner och 2 st torkrum och en torktumlare.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 3 personer i hushållet.

El: 4 000 kr/år
Försäkring: 1 500 kr/år
Totalt: 5 500 kr/år

Närområde

Allmänt: Området Nydala är uppbyggt som en grannskapsenhet och är grupperad kring en central grönyta. Bebyggelsen består huvudsakligen av hus med tre till fyra våningar, och några på åtta våningar. De högre husen ligger närmast Nydalaparken. Nydala ligger i Malmös södra del och gränserna utgörs i norr och öster av Eriksfältsvägen, i söder av Professorsgatan och i väster av Munkhättegatan och Nydalastigen. Nydala har även en skola, Nydalskolan, och ett torg med en videobutik, konditori, pizzeria, en kebab- och falafelrestaurang, en livsmedelsaffär och ett apotek. Torghandel bestående av klädes- och grönsakshandel förekommer. Torget präglas av en cykelväg som löper över platsen och fortsätter ner under Eriksfältsgatan. Platsen är för övrigt belagd med ett rutmönster av gatsten i olika färger. Nydala omfattar 2 836 bostäder varav 87 är småhus. Lägenheternas storlekar är främst två- och trerummare. Drygt hälften av lägenheterna är hyresrätter medan resten är bostadsrätter. Busslinje nummer 8 stannar på Nydalatorget.

Allmänt om lägenheten

Stort vindsförråd samt matkällare.