Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Mäster Nilsgatan 8, City / Gamla Staden, Malmö

Fantastiskt läge i city! Mycket trevlig planlösning. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till en stor fin västerbalkong. Mysigt sovrum med gott om plats. Välplanerat kök och ett stilsäkert badrum. Våning 6/6!

Interiör


Ljus och luftig tvåa med fräscha ytskikt, fint läge och balkongen, som är en av de största i området, har dessutom ett soligt och skönt västerläge!

Hall

Inbjudande trevlig hall med vit färgsättning på väggarna och goda avhängningsmöjligheter.

Vardagsrum

Ljust och fint vardagsrum med en vit fräsch färgsättning på väggarna och ett elegant parkettgolv. Ifrån vardagsrummet går man ut till lägenhetens stora balkong vilken vetter i skönt västerläge. Underbar utsikt.

Sovrum

Ett perfekt sovrum med plats för en stor dubbelsäng. Vit färgsättning på väggarna och ett ljusare elegant tarkettgolv. Två praktiska garderober.

Kök

Trevligt kök med vit köksinredning. Ljusa väggar och ett snyggt tarkettgolv. Spis med fläkt samt kyl och frys. I köket får det plats fyra personer runt bordet.

Badrum

Helkaklat snyggt badrum med vit kakel på väggarna och ett ljusgrått elegant klinkergolv. Badkar, tvättställ och wc. I badrummet finns även tvättmaskin.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1971
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk från-tilluft

Förening

Namn: BRF Erik Menved
Allmänt: Brf Erik Menved tog över fastigheten på Mäster Nilsgatan 2,8,14 & 24 den 26:e november -2009.
Källare med garage, markplan med kommersiella lokaler och innergård ägs och förvaltas av Wihlborgs Fastigheter. Föreningen har servitut att bl.a. nyttja innergården på Mäster Nilsgatan 2,8 och 14. Föreningen omfattar 87 lägenheter varav i slutet på -2013 var 70 stycken upplåtna med bostadsrätt. Teknisk förvaltning via HSB och ekonomisk förvaltning via Skånes Redovisningsbyrå.

Föreningen följer en underhållsplan som är budgeterad fram till 2020. 2011-2012 byttes vattenstammar och avloppsstammar relinades. I samband med detta renoverade föreningen alla badrum. 2012 sågs ventilationen över och injusterades samt renoverades/byttes taket. 2013 gjordes tre nya cykelrum iordning på vån 2 i trapp 2,8 samt 14. Belysningsarmaturer byts ut löpande

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 1 personer i hushållet.

Försäkring: 1 500 kr/år
Totalt: 1 500 kr/år

Allmänt om lägenheten

Kabel-tv / internet: Kabel-tv från ComHem.Basutbud ingår i månadsavgiften. Bredband från ComHem. 119 kr/mån för 10/1mbit/s tillkommer obligatoriskt på månadsavgiften.

Garage om 70 platser finns till förfogande till föreningens medlemmar, kösystem tillämpas, kostnad ca 1400:-/månad.
Föreningen har nått en överenskommelse med Parkering Malmö där medlemmarna från och med 1 januari 2015 kan hyra parkeringsplats i fastighetens garage till rabatterad pris - 35%.

Cykelgarage finns i källaren.

Det finns två tvättstugor som nyttjas av 2,8 samt 14 samt ytterligare tvättstuga som nyttjas av 24. Av de två är en utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torksåp. Den andre är utrustad med tre tvättmaskiner, två torkumlare, ett torkskåp samt ett torkrum. Lokaliserade på vån 2. Miljörum finns i anslutning till garaget. Sopnedkast för hushållssopor finns på varje våningsplan. Innergård med utemöbler och grill som kan nyttjas av de boende.

Föreningens ekonomi:
Fri elförbrukning inräknad i avgiften.
Pantsättningsavgift: 400 kr/pant. Överlåtelseavgift: 1100 kr, betalas av köpare.

Avgiftsförändringar: Inget planerat i dagsläget.

Till lägenheten disponeras ett vindsförråd.

Nationellt lägenhetsnummer: 1503

Föreningens hemsida: www.erikmenved.se