Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Kattviksgatan 17, Gullvik, Malmö

Trevlig friliggande villa med inredd källare. Stora bonusytor och en flexibel planlösning. Fantastisk grönskande trädgård. Underbar idyll på utsökt läge - måste upplevas! Välkommen på visning.

Interiör


Entré

Inbjudande trevlig entré med goda förvaringsmöjligheter. Tre praktiska garderober.

Hall

Välkomnande rymlig hall. Furugolv och en ljusgul nyans på väggarna. Inbyggd garderob.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med högt i tak och ett vackert furugolv. Valv in till matrummet. Ljusgul fin färgsättning på väggarna. Spröjsade vackra fönster.

Sällskapsrum / Sovrum

Rymligt sällskapsrum med furugolv och ljusgul färgsättning på väggarna. Spröjsade vackra fönster.

Sovrum 1 Övre plan

En trappa upp finns ett rymligt sovrum med furugolv och flera garderober, utgång till en insynsskyddad mysig terrass.

Sovrum 2 Övre plan

Ett bra sovrum med vackert furugolv och en praktisk garderob. Träpanel på den vinklade delen av sovrummet och i taket. Ljusbrun färgsättning på väggarna.

Badrum Bottenvåning

Fräscht badrum med badkar. Plastmatta på golvet och våtrumstapeter på väggarna. Romantiskt fönster ut mot den prunkande trädgården.

Gäst-Wc Bottenvåning

Praktisk gäst-wc med ljus klinker på golvet. Ljusgrå kakel på väggen ovan handfat.

Kök

Fräscht vitt kök med ett fint dekortegel ovan diskbänk.Spis med häll -2011. Fläkt -2011. Stort kylskåp -2011 ( Frysbox nedanför trappan i källaren ).

Möblerbar hall

På ovanvåningen hittar ni denna möblerbara stora hall. Furugolv och en ljus färgsättning på väggarna.

Källarplan

En trappa ner finns husets fina källare med klinkers på golven. Ett trevligt gästrum med plats för säng och skrivbord. Hobbyrum samt förråd.
Kombinerad tvättstuga med en jacuzzi. I tvättstugan finns tvättmaskin och en äldre fungerande tvättmaskin med torktumlare.

Övrig information

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. På Mäklarcenter tillämpar vi öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga spekulanter. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på www.fastighetsmaklarnamnden.se.

LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kronor som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.

LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Köparen uppmanas att noga undersöka bostadens skick. Informationen i objektsbeskrivningen är till största delen hämtad från säljaren. Ansvarig fastighetsmäklare kontrollerar säljarens uppgifter i enlighet med gällande lagstiftning.

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea har hämtats från Lantmäteriets register.

Byggnad

Byggnadstyp: 1½-plansvilla med källare
Byggnadsår: 1929
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag

Övriga byggnader

Välskött förådsbyggnad i trädgården och en mysig lekstuga.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 2 personer i hushållet.

Uppvärming: 18 000 kr/år
El: 10 000 kr/år
VA: 4 900 kr/år
Försäkring: 4 200 kr/år
Totalt: 37 100 kr/år

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod: 220
Taxeringsvärde: 1 927 000 kr
Taxeringsvärde (byggnad): 997 000 kr
Taxeringsår: 2014
Pantbrev: 2 250 000 kr

Närområde

Allmänt: Lugnt, trevligt och barnvänligt område där bebyggelsen utgörs av både nyare moderna villor och äldre hus med vacker arkitektur. Gullvik har också ett utmärkt strategiskt läge med bra kommunikationer, närhet till citypuls, dagis, skola, affärer och köpcenter m.m. I närheten finns även grundskolor och gymnasium. Cykelvägar eller buss tar dig smidigt in till city och tar du hellre bilen når du Ringvägen på någon minut.