Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Roslins väg 2, Slottsstaden / Ribersborg, Malmö

Ett underbart boende i hjärtat av fina Slottsstaden. Ljus & vacker genomgående våning som andas sommar med sina välplanerade 61 kvm! Stadsnära som havsnära med underbara omgivningar bjuder in till ett trivsamt boende. Tidstypiska charmiga detaljer såsom välvda väggar upp mot tak samt lamp och takstuckaturer!

Interiör


Hall

Välkomnande trevlig hall med gott om plats. Ljus fin färgsättning på väggarna och ett vackert furugolv. Praktisk klädkammare i lägenhetens möblerbara halva.

Vardagsrum

Stort skönt vardagsrum vilket är öppet mot bostadens praktiska halva. Högt i tak med både lamp och tackstuckatur. Ljus fin färgsättning på väggarna och ett elegant parkettgolv i original.

Sovrum

Sovrum med plats för en stor dubbelsäng. Högt i tak och vacker lampstuckatur. Elegant furugolv och samma fina ljusa färgsättning som i vardagsrummet. Möjlighet att få in generösa garderober som tar hand om alla årets kreationer.

Kök

Läcker köksinredning i shabby chic original. Lättarbetade ytor med gott om plats för förvaring i de generösa vägghängda skåpsutrymmena. Vit kakel ovan bänkskiva i rostfritt. Gasspis samt kyl och frys. Matplats för 2-4 personer. Utgång till våningens supersköna västerbalkong.

Badrum

Helkaklat badrum med dusch, renoverat -2007. Mellangrå klinkers på golvet och ljusgrå fin kakel på väggar. Wc och handfat.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1929

Förening

Namn: BRF Inland 3
Antal lägenheter: 32
Varav hyresrätter: 4
Äger marken: Föreningen äger marken. Friköpt tomt.
Renoveringar: Fönsterna är utbytta 1985. Hissarna renoverades 2003 och underhålls enligt årlig besiktning. Elstammar byttes och 3-fas drogs in i samtliga lägenheter 2004. Samtliga vatten- och avloppsstammar är utbytta 2007. Vindsvåningar (3 stycken) anlades 2007. Nytt tak och inklädning av samtliga skorstenar gjordes 2007. Tvättstugan, som är belägen i källarplan, renoverades 2004. Byte av maskiner har gjorts senare. Gården renoverades och trädgård anlades 2012. Ny cykelparkering (2 stycken) anlades 2012/2013.
Bredband/TV: Föreningen har tecknat avtal med Ownit och har bredbandsuppkoppling om 100 Mbit/s för 298:-/månad. Anslutning görs via styrelsen. Kabel-TV med basutbud via CanalDigital ingår i månadsavgiften.
Allmänt: I BRF Inland 3 ingår adresserna Regementsgatan 21 och Roslins väg 2. Föreningen bildades den 1 februari 2005. Den ekonomiska och tekniska förvaltningen av föreningen sköts av BredaBlick Förvaltning.
Övrigt: Föreningens hemsida: www.inland3.se

Driftskostnad

El: 2 500 kr/år
Försäkring: 1 500 kr/år
Totalt: 4 000 kr/år

Närområde

Allmänt: Ifrån Roslins väg tar man sig enkelt in till Malmö city med cykel, buss eller en promenad. Havet och Ribersborgs strand är endast några minuter bort precis som Kungsparken och Slottsparken. Sommaren/hösten 2012 renoverade föreningen innergården och njuter nu av gräsmattan och trädens blomning.