Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Tulpangatan 2, Fosiedal / Holma, Malmö

Välkommen till en riktigt fin och yteffektiv tvåa! Snyggt renoverat kök och helkaklat elegant badrum. Stor inglasad balkong belägen i skönt söderläge! Välkommen på visning.

Interiör


Hall

Vi kliver in till en ljus hall med goda avhängningsmöjligheter. Vita släta väggar och ett snyggt laminatgolv. Två praktiska garderober.

Vardagsrum

Vardagsrummet är beläget i ljust söderläge. Här hittar ni ett vackert ekparkettgolv och en ljus fin färgsättning på väggarna. I anslutning till vardagsrummet går man ut till lägenhetens fina inglasade balkong.

Sovrum

Inbjudande och stort sovrum med ekparkett på golvet och ljusare fin färgsättning på väggarna. Gott om plats för förvaring i en vacker medföljande garderobsrad.

Kök

Renoverat kök med vit fin köksinredning. Vacker mosaik ovan diskbänk. Spis med häll och fläkt samt kyl och frys.

Badrum

Helkaklat läckert badrum med stor duschplats. Ljusare elegant natursten på väggarna och vitmelerad klinkers på golvet.

Byggnad

Byggnadsår: 1973
Uppvärmning: Fjärrvärme

Förening

Namn: Brf Malmöhus nr 24
Antal lägenheter: 540
Äger marken: Föreningen innehar marken med tomträtt.
Renoveringar: RENOVERINGAR 1992 - renoverades utmiljön 1997 - gjordes en större exteriör renovering 1997 - nya fönster 1997 - nya fasader med tilläggsisolering 1997 - nytt tak på höghusen 1997 - ytterentréerna renoverades 1999 - renoverades samtliga hissar 2000 - renoverades taken på låghusen 2003 - lades nytt tätskikt och ny asfalt på p-däcken 2006 - utsågs föreningen till årets bostadrättsförening inom Riksbyggen 2013-2015 - byte av tappvattenstammar har utförts i föreningen Kommande renoveringar: 2020-2024 - Avloppsstammarna planeras att bytas
Parkering: Parkeringsplats, kostnad ingår i månadsavgift. Möjlighet till garage (kösystem tillämpas). P-platsen följer med lägenheten vid köpet. Besöksparkering finns att tillgå i området.
Bredband/TV: Kabel-TV levereras via ComHem och basutbudet ingår i den angivna månadsavgiften. Internet levereras via NetatOnce och ingår i den angivna månadsavgiften.
Allmänt: Riksbyggens Brf Malmöhus Nr 24 är en äkta förening som bildades i samband med husbyggnationen år 1973. Föreningen innefattar 10 låghus, 4 höghus och ett loftgångshus. Föreningen utsågs till Årets Hållbarhetsförening 2012 med nomineringen: den förening som gjort mest för att vara hållbar och miljöinriktad i alla delar. Riksbyggens Brf Malmöhus 24 har en egen hemsida: www.fosiedal.se
Övrigt: Föreningens tvättutrymme är placerad på källarplan med 2 maskiner, 1 torktumlare samt tillhörande torkrum. Det finns ett förråd tillhörande lägenheten.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 1 personer i hushållet.

El: 2 700 kr/år
Försäkring: 1 500 kr/år
Totalt: 4 200 kr/år

Närområde

Kommunikation: Bussförbindelse finns precis runt knuten. Ringvägen ligger i nära anslutning för den som hellre tar bilen och för den cykelburne så finns det många fina cykelvägar som tar dig dit du vill.