Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Trelleborgsgatan 22A, Nobeltorget, Malmö

Supertrevlig genomgående ombyggd trea, vilken idag fungerar som en tvåa med fransk balkong. Eleganta parkettgolv och ett superfräscht stort kök. Goda kommunikationsmöjligheter till city med både buss och cykel. Välkommen på visning!

Interiör


Hall

Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Ekparkett på golvet samt vita väggar.

Vardagsrum

Ljust fräscht vardagsrum med fransk balkong mot lugn innerstadsgata. Vacker ljusare ekparkett och vita fräscha väggar.

Sovrum

Sovrum med mörkare trägolv, vita väggar och en modern fondvägg i en dov ton. Plats för en mindre dubbelsäng.

Kök

Stort trevligt kök utrustat med ett snyggt svart stengolv, vita fräscha väggar och köksinredning i ljus bok. Inbyggd kyl och frys, spis med häll, ugn och spisfläkt. Matplatsen har varit ett sovrum och kan återställas om så önskas.

Badrum

Ett fint helkaklat badrum med ljusblått klinkergolv och vit kakel på väggarna. Duschhörna med fällbar glasdörr, praktisk handdukstork, wc, handfat och badrumsskåp. Inbyggda högtalare i taket samt spotlights.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1936
Ventilation: Självdrag

Förening

Namn: BRF Glädjen 2
Allmänt: Brf Glädjen 2. I föreningen finns 53 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 1 hyresrättslokal. En överlåtelseavgift tas ut om ca 1008 kr som betalas av köparen. Vid belåning av lägenheten tas en pantsättningsavgift ut om ca 400 kr/pant. 1977 byttes samtliga V/A-stammar i kök och badrum. Dessutom lagades och målades fasaden. Samma år lades taken delvis om med nya tegelpannor.

2002-2003 byttes samtliga el-ledningar och vägguttag till nya jordade uttag med jordfelsbrytare, dessutom renoverades fasaden och fönster. Samma år renoverades även tvättstugor och piskbalkonger.
2003 renoverades trapphus, källare och vindsutrymmet, dessutom renoverades häng- och stuprännor.
2005 installerades råttstopp i samtliga avloppsstammar och balkongerna renoverades.
2006 installerades nya trapphusdörrar och försågs med portkod och balkongerna slutrenoverades.
2007 Innergården renoverades för att få en barnvänligare och trevligare utomhusmiljö.
2011 renoverades taket
2013 byttes alla fönster ut.
2015 genomfördes en totalrenovering av gården.

Övriga byggnader

I källaren finns föreningens tre tvättstugor med vardera två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkrum samt en mangel. I föreningen finns en bastu med relaxavdelning och tillgång till dusch på Lantmannagatan 3 B och ett motionsrum på Trelleborgsgatan. Lokalerna kan nyttjas kostnadsfritt. Högst upp på Lantmannagatan 3 B finns även ett övernattningsrum som kan nyttjas till en kostnad om ca 100 kr/dygn. I källaren på Trelleborgsgatan, finns ett cykelrum samt ett barnvagnsrum. Cyklar kan även ställas på gården. Till lägenheten hör ett vinds- och ett källarförråd.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 1 personer i hushållet.

El: 2 500 kr/år
Försäkring: 1 000 kr/år
Totalt: 3 500 kr/år

Närområde

Allmänt: Nobeltorget som fungerar som en mötesplats med syfte att tillgodose de funktionella krav hållplatsen skapar men också ge förutsättningar till ett utökat stadsliv på och kring torget. Grönska, träd och en känsla av parkliv finns här. Bostäderna som finns i detta område och dess planlösning är omsorgsfullt genomarbetad med väl disponerade grönytor. Möllevångstorget och Folkets Park på ett bekvämt avstånd med ca: 5 minuters promenadavstånd. Restauranger, barer, uteliv och deras kända torghandel med frukt och grönt och mat från världens alla hörn finner du här.

Allmänt om lägenheten

Obligatoriskt bredband tillkommer med ca: 200:-/månad.