Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Amiralsgatan 89B, Nobeltorget, Malmö

Perfekt planlösning. Hela lägenheten är mycket ljus, funktionell och genomtänkt och känns därför lite större än sina 71 kvadratmeter. Fint kök och helkaklat badrum. Stor inglasad söderbalkong. Lägenheten är genomgående. Välkomna på visning!

Interiör


Här erbjuds ett rymligt vardagsrum, två bra sovrum, fint kök och badrum, fönster i tre väderstreck och en mysig inglasad balkong.

Hall

Inbjudande ljus hall med gott om garderober. Laminat på golvet och vita fina väggar.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med ett elegant laminatgolv. Ljus fräsch färgsättning på väggarna och utgång till en stor inglasad balkong i skönt sydvästläge.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med plats för en stor dubbelsäng. Vit färgsättning på väggarna. Laminatgolv.

Sovrum 2

Ett bra sovrum med ett elegant parkettgolv. Ljus fin färgsättning på väggarna. Laminatgolv.

Badrum

Helkaklat fint badrum med dusch, tvättställ och wc. Infällda spotlights i taket. Praktisk handdukstork. Badrummet är renoverat av föreningen.

Kök

Fräscht kök med plats för fyra personer. Spis med häll, spisfläkt, diskmaskin samt rostfri kyl och frys. Laminatgolv.

Inglasad balkong

Stor inglasad söderbalkong. Infravärme och spotlights i taket.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1955
Uppvärmning: Fjärrvärme

Förening

Namn: HSB BRF Jämlikheten
Antal lägenheter: 158
Antal lokaler: 4
Renoveringar: Renovering och underhåll: Föreningen utförde stambyte och renoverade samtliga badrum, arbetet slutfördes 2003. 2006 inhägnades gården och tag-system med porttelefoner installerades. Fönsterbyte och byte av dörrar till trapphus skedde 2008. Tvättstugorna renoverades cirka 2008. Taket lades om cirka 2008. Fasadarbete utfördes cirka 2008. Vattenstammarna i köket relinades 2010. Elen är omdragen. Miljöhuset renoverades 2012. Föreningen skall lägga om taket, beräknas påbörjas under våren 2016.
Parkering: Föreningen har 30 parkeringsplatser samt 55 garageplatser till uthyrning. Kösystem tillämpas. Kostnaden för att hyra en parkeringsplats är cirka 200 kronor/månad, garageplats cirka 400 kronor/månad och MC-plats 200 kronor/månad.
Bredband/TV: Kabel-TV levereras av Com Hem och bredband av HSB Bolina med möjlighet att välja bland flera olika operatörer.
Allmänt: Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1955 och består av 158 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt och 4 lokaler. Föreningen består av 4 byggnader, byggnaderna färdigställdes år 1955 och har adresserna Amiralsgatan 89 A-E, Baskemöllegatan 14 A-B och Vitemöllegatan 14 A-B och 16 A-D.
Övrigt: I föreningens byggnader finns bastu, hobbyrum samt fritidslokal att nyttja för föreningens medlemmar. Kostnaden för att nyttja bastun är 50 kronor/månad, fritidslokal med pingis, dart och biljard 50 kronor/månad och festlokalen 200 kronor/hyrestillfälle.

Föreningen har en vacker, välskött innergård med lekplats, fontän och mycket grönska. På innergården finns fyra uteplatser, samtliga försedda med grill.

Föreningen har full källsortering med varmkompost i modernt miljöhus.

Tvättstugor finns i källaren.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 2 personer i hushållet.

El: 2 500 kr/år
Försäkring: 1 400 kr/år
Totalt: 3 900 kr/år

Närområde

Allmänt: Trevligt område nära såväl grönområden som mataffärer, city och kommunikationer. Några minuters promenad till ICA samt nära till till pizzeria och bank med bankomat. Härifrån är det även nära till Möllan och Folkets Park.
Parkering: Gratis parkering på gatorna i området med undantag längs Amiralsgatan där p-skiva råder.
Kommunikation: Mycket bra förbindelser både kommunalt och för den bilburne. Stadsbuss nummer 5 stannar intill lägenheten och från Nobeltorget avgår även buss 3. Buss nummer 5 avgår regelbundet till city. För den bilburne tar man sig smidigt både in till stan och ut på Ringvägen.
Närservice: En livsmedelsbutik finner vi rakt över gatan från lägenheten.