Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Östra Farmvägen 34A, Östra Sorgenfri, Malmö

Genomgående välplanerad trea! Stort fint kök. Våning två av fyra i en trevlig förening. Stor inglasad balkong i söder. Fina välbevarade parkettgolv. Närhet till skolor och dagis. Bra allmänna kommunikationer mot city och centralen. Ett bra boende för dig gillar ett lugnt men centralt läge. Välkommen på visning.

Interiör


Hall

Välkomnande ljus hall med gott om garderober. Stavparkett på golvet och en ljusare färgsättning på väggarna.

Vardagsrum

Trevligt vardagsrum med ett parkettgolv i original och ljusare gula tapeter på väggarna. Ifrån vardagsrummet går man ut till lägenhetens väl tilltagna balkong vilken vetter i skönt söderläge.

Sovrum 1

Praktiskt sovrum som idag är öppet mot vardagsrummet ( lätt att återställa ). Ljusare stavparkett och samma trevliga färgsättning på väggarna som i vardagsrummet.

Sovrum 2

Ett bra sovrum med plats för både säng och skrivbord. Stavparkett på golvet och en ljus orange nyans på väggarna. Spegelgarderoberna ingår.

Kök

Mycket stort kök utrustat med en vit fin köksinredning. Mörkgrå kakel ovan den ljusgrå melerade laminatbänkskivan. Inbyggd microvågsugn, varmluftsugn samt kyl och frys.

Badrum

Helkaklat badrum med dusch. Ljus större kakel på väggarna och ett snyggt klinkergolv. WC, tvättställ och ett praktiskt spegelskåp med gott om förvaringsmöjligheter.

Byggnad

Byggnadsår: 1955

Förening

Namn: HSB BRF Godheten
Antal lägenheter: 259
Antal lokaler: 5
Renoveringar: Renoveringar Vattenledningar kök och badrum: Ersattes 2000. Avloppsstammar kök och badrum: Original och skall åtgärdas 2014-2015. Balkongerna: Renoverades och glasades in 2000. Tak: Renoverades 2011. Fasad: Original av bra kvalitet. Trapphus: Det finns 21 trapphus som samtliga har fått en totalrenovering 2014. Badrum: Renoverades i samband med stamrenovering 2000.
Parkering: Parkering: Finns att hyra. Det finns ett kösystem för parkringsplatserna. Det finns totalt 89 st parkeringsplatser.
Bredband/TV: I månadsavgiften ingår värme, vatten och ett antal tv-kanaler via ComHem. Därtill debiteras självkostnaden för bredband och el. Kabel-TV: Vi samarbetar med ComHem och har ett utbud bestående av ComHems grundutbud. Dessa ingår i grundhyran, men man kan med lätthet välja till fler kanaler genom att ta kontakt med ComHem. Internet/bredband: Samarbete med Ownit och Comhem.
Allmänt: Brf Godheten finner du i stadsdelen Sorgenfri i centrala Malmö. Föreningen består av 261 lägenheter och några lokaler, uppdelat på flera röda tegelhus. Husen är byggda på mitten av 1950-talet med fasader ritade av arkitekt Torsten Roos och praktiska planlösningar gjorda av HSB.
Övrigt: Tvättstugor: Det finns 3 st månadstvättsstugor med totalt 7 tvättmaskiner samt en veckotvättstuga (snabbtvätt) med 3 maskiner.
Övriga faciliteter: Gym, bastu, snickeriverkstad, grillplats, gästrum, barnvagnsrum, cykelrum. Källare: Ingår till samtliga bostadsrätter.

Närområde

Allmänt: Sorgenfri är Malmös största omvandlingsområde och ett förnyelseområde som är högt prioriterat av Malmö stad. Grundtanken är att Sorgenfri successivt ska utvecklas till att bli en del av innerstaden. En tät kvartersstruktur föreslås med en blandning av bostäder och verksamheter. Kärnvärden vid områdets utveckling är mångfald, småskalighet och variation. Den gamla industrikaraktären ger området en identitet som kan utvecklas och bli en stor tillgång för det nya Sorgenfri. Visionen är att tänka småskaliga ekonomiska, ekologiska och sociala lösningar.