Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Baskemöllegatan 14B, Nobeltorget, Malmö

Välplanerad 3:a med fönster i två väderstreck. Bra läge med närhet till fina grönområden, kommunikationer och cykelavstånd till stan. Stabil och trevlig förening. En lägenhet att trivas i! Välkomna på visning.

Interiör


Bostaden präglas av stilrena materialval med bra standard i kök och badrum. Väggarna är målade i vitt och det är genomgående ekparkett i hela bostaden, samt klinker i badrummet. Gott om förvaringsmöjligheter med både klädkammare och inbyggda garderober.

Hall

Ljus välkomnande hall med gott om plats för förvaring av ytterkläder i klädkammare och garderober. Snyggt ljusare parkettgolv och vita fräscha väggar. Taket i hallen är något sänkt och passande spotlights är monterade.

Vardagsrum

Stort och rymligt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp. Utsikt mot föreningens fina innergård. Elegant ekparkett på golvet och en ljus fin färgsättning på väggarna.

Sovrum 1

Härligt sovrum med ett fint ekparkett golv. Vita fräscha väggar och en vacker fondtapet. Plats för både säng och skrivbord.

Sovrum 2

Stort skönt sovrum med gott om plats för bl.a. en dubbelsäng mm. Vackert golv och en vit fin färgsättning på väggarna.

Kök

Badrum

Elegant helkaklat badrum med dusch, renoverat -2004. Kommod med handfat, spegelskåp samt wc.

Byggnad

Byggnadsår: 1955

Förening

Namn: HSB BRF Jämlikheten
Antal lägenheter: 158
Antal lokaler: 3
Renoveringar: Avloppsstammar i badrum är bytta 2003. Fönster utbytta 2008. Köksavlopp relinade 2010. Miljöhus renoverat 2012. takrenovering 2016.
Parkering: Det finns 30 st p-platser i föreningen, kostnad ca 200:-/månad och plats. Det finns 55 st garageplatser, kostnad ca 400:-/månad och plats. MC-plats finns att hyra för ca 200:-/månad.
Bredband/TV: Föreningen är ansluten till Bolina via HSB. Föreningen har ett särskilt avtal med ComHem med analoga tv kanaler.
Allmänt: Föreningen består av 158 st lägenheter och 3 lokaler fördelat på 4 byggnader.
Övrigt: Det finns 5 tvättstugor i föreningen varav en akuttvättstuga. Trädgården är försedd med 4 uteplatser, samtliga med grill. Bastu går att hyra för ca 50:-/månad, festlokal finns att hyra i föreningen för ca 200:-/hyrestillfälle.

Närområde

Allmänt: En trivsam innergård perfekt för barnfamiljer med mycket grönska. Här finns en stor lekpark och fotbollsplan.