Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Baskemöllegatan 14B, Nobeltorget, Malmö

Välrenoverad tvåa med stor uteplats i skönt västerläge. Nytt kök från -2016 och fräscht badrum. Vita nymålade väggar samt ett nylagt elegant ekparkettgolv i hela lägenheten. Genomgående mycket gott skick! Välskött förening. Välkomna på visning!

Interiör


Bostaden präglas av stilrena materialval med bra standard i kök och badrum. Väggarna är målade i vitt och det är genomgående ekparkett i hela bostaden.

Hall

Ljus välkomnande hall med gott om plats för förvaring av ytterkläder. Snyggt ljusare parkettgolv och vita fräscha väggar. Taket i hallen är något sänkt och passande spotlights är monterade.

Vardagsrum

Stort och rymligt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp. Utgång till lägenhetens fina uteplats i skönt västerläge. Elegant ekparkett på golvet och en ljus fin färgsättning på väggarna.

Sovrum

Stort skönt sovrum med gott om plats för bl.a. en dubbelsäng mm. Vackert parkettgolv och en vit fin färgsättning på väggarna.

Kök

Vitt fräscht kök med plats för fyra personer. Ny vit köksinredning -2016. Spis med häll och fläkt, diskmaskin samt kyl och frys -2016. Elegant ekparkett på golvet och vit färgsättning på väggarna.

Badrum

Elegant helkaklat badrum med dusch, nytt klinker på golvet -2016. Kommod med handfat och wc.

Uteplats

Stor uteplats på ca 15 kvadratmeter i väster med plats för både matbord, solstol och växter.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Byggnadsår: 1958
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag

Förening

Namn: HSB BRF Jämlikheten
Antal lägenheter: 158
Antal lokaler: 3
Renoveringar: Avloppsstammar i badrum är bytta 2003. Fönster utbytta 2008. Köksavlopp relinade 2010. Miljöhus renoverat 2012. takrenovering 2016.
Parkering: Det finns 30 st p-platser i föreningen, kostnad ca 200:-/månad och plats. Det finns 55 st garageplatser, kostnad ca 400:-/månad och plats. MC-plats finns att hyra för ca 200:-/månad.
Bredband/TV: Föreningen är ansluten till Bolina via HSB. Föreningen har ett särskilt avtal med ComHem med analoga tv kanaler.
Allmänt: Föreningen består av 158 st lägenheter och 3 lokaler fördelat på 4 byggnader.
Övrigt: Det finns 5 tvättstugor i föreningen varav en akuttvättstuga. Trädgården är försedd med 4 uteplatser, samtliga med grill. Bastu går att hyra för ca 50:-/månad, festlokal finns att hyra i föreningen för ca 200:-/hyrestillfälle.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 2 personer i hushållet.

El: 3 100 kr/år
Försäkring: 1 100 kr/år
Totalt: 4 200 kr/år

Allmänt om lägenheten

Förråd tillhörande bostaden i källaren. Modern gemensam tvättstuga i källaren.