Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Regissörgatan 5, Lindeborg, Malmö

Högst upp i huset, på våning åtta, finns nu en av Lindeborgs finaste fyrarummare till salu. Lägenheten har renoverats med varsam hand och man har satsat på fina materialval och ljusa ytskikt. Optimal planlösning och en underbar inglasad balkong belägen i soligt söderläge. Välkomna på visning.

Interiör


Härlig gavelfyra. Totalrenoverad -2013

Hall

Ljus och trevlig hall med infällda spotlights i taket. Snyggt mörkare laminatgolv, rymlig klädkammare och praktiska garderober.

Vardagsrum

Härligt vardagsrum med milsvid utsikt. Laminatgolv i mörkare ton och ljust tapetserade väggar. Gott om plats för en större soffgrupp.

Sovrum 1

Ett bra sovrum med laminatgolv i mörkare ton och ljusare grön färgsättning på väggarna.

Sovrum 2

Laminatgolv i mörkare ton och fräscha vita väggar. Gott om plats för en dubbelsäng. Utgång till bostadens fina inglasade söderbalkong.

Sovrum 3

Rejält sovrum utrustat med ett fint mörkt laminatgolv och vita väggar med tapetserad fondvägg. Stort och bra med plats för både säng och skrivbord.

Kök

Stort kök med vita väggar och ett snyggt mörkare laminatgolv. Köksinredning i vitt och bänkskiva i laminat med flerfärgad mosaik ovan. Ugn, spishäll, fläkt, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, integrerad tvättmaskin och kombinerad kyl/frys, samtliga från Siemens. Matplats för 6-8 personer. Infällda spotlights i taket.

Badrum

Brun elegant klinker på golvet och helkaklade ljusbeige väggar med bård. WC, dusch med vikbara glasväggar, kommod och spegel. Infällda spotlights i taket.

Gäst-wc

Helkaklade vita väggar och ett snyggt ljusgrått klinkergolv. Kommod med spegel och wc.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1972
Uppvärmning: Fjärrvärme

Förening

Namn: HSB`s BRF Sofieholm
Antal lägenheter: 573
Antal lokaler: 7
Äger marken: Föreningen köpte huset 1972 (tomträtt). Senaste omförhandlingen var 2016. Nästa omförhandling sker 2026.
Renoveringar: På 1990-talet renoverades fönster till två glasfönster med yttre energiglasruta och trappuppgångar målades om. 1993 renoverades taken på tre våningshusen. 1999 renoverades hissarna. I början på 2000 talet renoverades taken på höghusen. 2003-2004 byttes samtliga säkerhetsskåp, jordfelsbrytare installerades, fasader renoverades och balkonger byggdes om. 2006 lackades källargolven. 2008 byggdes gårdarna om och i samband med det byggdes även miljöhus på varje gård. 2012 renoverades taken på låghusen och källarnedgångarna. Samma år genomfördes ett byte av värmepumpar och styr- samt reglerutrustning, insidan av hissarna målades. 2013 utfördes tilläggsisolering av vindarna. Passersystem på samtliga källardörrar från trapphus installerades, ledbelysning med rörelsesensorer installerades i källargångar och nya planteringar på gården gjordes. 2014 renoverades pumpgropar i garagen, utrymningslaem installerades i källare och kameraövervakning i miljöhusen. 2015 renoverades garagen och lekplatser besiktigades. 2016 Nya parkeringsplatser har byggts, radgarage har byggts på Regissörgatan, nya takhuvar har monterats på höghusen, utbyte av armaturer i tvättstugor, torkrum och gemensamma källarutrymmen, renovering av styrelserummet samt installation av nya elmätare inför övergång till gemensam el. 2017 Gemensam el infördes. Kommande renoveringar: Föreningen har en underhållsplan som de följer. Se årsredovisningen för mer info.
Parkering: Parkering: P-plats finns att hyra för ca 121 kr/månad. Separat kö tillämpas. Garageplats finns att hyra för ca 305 kr/månad. Separat kö tillämpas. I övrigt råder boendeparkering i området. Cykelbox finns att hyra för ca 49 kr/månad. Separat kö tillämpas.
Bredband/TV: Föreningen är ansluten till kabel-TV via sydantenn och bredband via Telia.
Övrigt: Förråd finns i källaren. Miljöhus med sopsortering finns på den nyanlagda gården. Tvättstuga: Föreningen har tvättstugor i källaren utrustade med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, två torkrum och ett mangelrum.

BRF Sofieholm är bilfritt med stora grönområden. Med bil kommer på Axel Danielsons väg och väljer återvändsgatorna Aktrisgatan, Dansörgatan eller Regissörgatan.

Flera dagis finns i närområdet. Gundskola med årskurs 1 - 9 finns med central placering på Lindeborgsområdet. Barnen behöver inte passera några vägar på sin väg till skolan.

De stora grönområdena inom föreningen och parkerna på Lindeborgsområdet ger fina möjligheter till olika typer av aktiviteter, från bollspel för de yngre till promenader och grillning för de äldre. Barnen kan leka i lugn och trygg miljö.

Bara 1 km i söderut kommer man till Svågertorp och järnvägsstationen "Malmö syd". Därifrån kan du ta tåget till Köpenhamn eller till Malmö central. Restiden till Köpenhamn är ca 20 minuter och till Malmö central ca 12 minuter.

På Lindeborg Centrum finns ICA affär, blomsterbutik, herr och damfrisör, godisbutik och en pizzeria. Precis vid Lindeborgs Centrum ligger också Lindeborgsskolan med direkt anslutning till ett dagis och folktandvård.

Sankt Mikaels kyrka ligger i direkt anslutning till torget.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 3 personer i hushållet.

El: 2 800 kr/år
Försäkring: 1 200 kr/år
Totalt: 4 000 kr/år