Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Västra Rönneholmsvägen 55B, Fågelbacken/Slottsstaden, Malmö

Mycket trevlig lägenhet belägen högst upp i fastigheten! Genomgående med fina parkettgolv, helkaklat renoverat badrum med djupblå mosaik på golvet. Högt i tak samt fin lampstuckatur i vardagsrum och sovrum! Stor balkong i vackert västerläge! Mycket stabil och bra Brf belägen på ett lugnt och tryggt område med närhet både till stan och stranden!

Interiör


HALL: Inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Vackert parkettgolv och djupröd nyans på väggarna.
VARDAGSRUM: Ett stort fint vardagsrum med högt i tak och lampstuckatur. Vackert parkettgolv och ljusgul nyans på väggarna. Ifrån vardagsrummet går man ut till den soliga balkongen i skönt västerläge.
SOVRUM: Ett stort fint sovrum med ett härligt parkettgolv. Ljusblå färgsättning på väggarna. Liksom i vardagsrummet pryds taket av en vacker lampstuckatur alá 1938. Gott om garderober på ena väggsidan.

Kök

Härligt kök med utbytt köksinredning i bok -1999. Taracottafärgad klinkers på golvet. Spis med fläkt & kåpa -1999. Kyl och frys -1999.

Tvättrum

Helrenoverade tvättstugor och torkrum i källarplan.

Badrum

Underbart helkaklat badrum -2002 med djupblå mosaik på golvet. Dusch med glasdörrar.

Byggnad

Byggnadsår: 1938

Förening

Namn: Bostadsrättsföreningen Rönneholm
Allmänt: Bostadsrättsföreningen Rönneholm är en gammal anrik förening som bildades 1936. Föreningen består av fem fastigheter med egen innergård där de första familjerna började flytta in 1938. Byggherre var den erkända Hugo Åberg. Under 1990-talet genomgick föreningen ett antal större renoveringar så som fasad, tak, fönster, balkonger och stambyten. Under 2002 renoverades tvättstugorna och året därpå installerades bredband till samtliga lägenheter.Under 2004 byggdes det gamla pannrummet om till en gemensamhetsbastu med ingång från gården. Bastun består av två duschar, en toalett och utrymme för tio personer samtidigt. Du hittar bastun i huset Fågelbacksgatan 8 södra sidan och för att boka tid använder du tavlan som sitter på insidan av dörren till bastun.
Bostadsrättsföreningen ligger nära till det mesta av det bästa. Skolor på alla nivåer ligger inom gång- eller cykelavstånd. Västra Hamnen och city ligger ett stenkast bort. Restauranger och teatrar ligger nästgårds liksom Limhamnsfältet och det berömda kallbadhuset.Brf Rönneholm är en privat bostadsrättsförening som förvaltas av Sveriges Bostadsrättscentrum (SBC). För hämtning av årsredovisning gå gärna in på föreningens hemsida: www.ronneholm.nu under ekonomi.