Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Västra Rönneholmsvägen 53B, Hästhagen/Slottsstaden, Malmö

En synnerligen ljus och härlig genomgående lägenhet belägen i starka Brf Rönneholm! Fint vardagsrum och sovrum med högt i tak samt charmiga lampstuckaturer! Ifrån vardagsrummet går man ut till den stora balkongen belägen i skönt västerläge in mot gården! Ett bekvämt tilltalande boende i en av Malmö´s bästa bostadsrättsföreningar!

Interiör


HALL: Mörkare gröna tapeter på väggarna. Fint parkettgolv och klädkammare.
VARDAGSRUM: Ett härligt ljust vardagsrum med högt i tak och lampstuckatur. Skönt parkettgolv och ljusblå/grå tapeter.
SOVRUM: Ett lagom stort sovrum med nyare inlagt ljust tarkettgolv. Blå tapeter på väggarna. Högt i tak och lampstuckatur. Dubbelsäng och garderober får plats.

Kök

Charmigt originalkök med vita höga köksluckor i bra skick. Ljusa tapeter på väggarna och plastmatta på golvet.

Tvättrum

Fina renoverade tvättstugor i källarplan. Torkrum finnes.

Badrum

Helkaklat badrum med dusch. Klinker på golvet. Renoverat -2001

Byggnad

Byggnadsår: 1938

Förening

Namn: Bostadsrättsföreningen Rönneholm
Allmänt: Bostadsrättsföreningen Rönneholm är en gammal anrik förening som bildades 1936. Föreningen består av fem fastigheter med egen innergård där de första familjerna började flytta in 1938. Byggherre var den erkända Hugo Åberg. Under 1990-talet genomgick föreningen ett antal större renoveringar så som fasad, tak, fönster, balkonger och stambyten. Under 2002 renoverades tvättstugorna och året därpå installerades bredband till samtliga lägenheter. Brf Rönneholm är en privat bostadsrättsförening som förvaltas av Sveriges Bostadsrättscentrum (SBC). För hämtning av årsredovisning gå gärna in på föreningens hemsida: www.ronneholm.nu under ekonomi.

Allmänt om lägenheten

Balkong i väster, kabel-TV och bredband.