Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Krankajen 22, Dockan, Malmö

Underbar våning på ett alldeles fantastiskt läge! Nytt och frächt med en touch av havet! Här trivs man.. Utsikt mot dockan & tillgång till sköna sommarkvällar att avnjuta från den stora balkongen! Oljade ekgolv i hela lägenheten! Exklusivt kök! Påkostat badrum! En strålande ljus våning!

Interiör


HALL: En välkomnande hall med generösa ytor och tre stora garderober.
VARDAGSRUM: Härligt vardagsrum med stora fönsterpartier, delvis öppet mot köket. Härliga ytor och utgång till den stora balkongen med utsikt mot dockan och innergården.
SOVRUM: Ett bra sovrum med plats för en dubbelsäng. Ifrån det stora sovrumsfönstret har man utsikt mot den lugna trevliga innergården. Här finner man även en stor walking closet.
Samtliga rum i lägenheten är målade i en ljus behaglig ton. Golven i hela lägenheten består av elegant oljad ekparkett.

Kök

Ett underbart kök med köksinredning i ek. Spis 2006, spisfläkt 2006, kyl 2006, frys 2006 och diskmaskin 2006. Samtliga vitvaror är av märket Bosch.

Badrum

Lyxigt badrum med duschhörna i glas. Ljusgrå klinker på golvet och vit kakel på väggarna. I badrummet finn en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare med årtal -2006. Reglerbar golvvärme.

Byggnad

Byggnadsår: 2005
Uppvärmning: Fjärrvärme

Förening

Namn: BRF KAJMÄSTAREN
Allmänt: Föreningens fastighet består av två flerbostadshus i sex våningar innehållande 76 st bostadsrätter. I fastigheten finns även en lokal med en uthyrningsbar yta om 82 kvm.
Till lägenheterna tillhör 1 st källarförråd. Möjlighet finns att hyra garageplats för en kostnad av 650:-/mån. Kösystem tillämpas för garageplats. Båtplats: kontakta Lennart Ottosson på Dockan Exploaterings AB, 040-307540.