Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Törnskärsgatan 2A, Hästhagen/Slottsstaden, Malmö

Välkommen till en charmerande stilren funkislya i hjärtat av Fågelbacken! Denna rymliga två om 50 kvm är verkligen ett praktexempel på en välplanerad lägenhet! Bostaden är genomgående med lampstuckaturer i såväl sovrum som i vardagsrum, högt i tak samt en väl tilltagen balkong in mot den grönskande gården! Välkomna!!

Interiör


Mycket ljus och fin lägenhet i hjärtat av Hästhagen på en trevlig och bra adress. På tredje våningen finner ni denna mysiga funkislya som är välrenoverad med stil och finess. Lägenhetens vita väggar samt takhöjd och lampstuckaturer a´la 30-tal gör bostaden elegant och hemtrevlig.
:Ni kommer in i den inbjudande hallen där ni finner två klädkammare. Här samt i vardagsummet ligger det som sig bör ett fint parkettgolv.
Sovrummet går i ljus vit färgsättning. På golvet ligger ett nyare laminatgolv. Ifrån sovrummet går ni ut till den väl tilltagna balkongen som är belägen i ett lugnt och skönt österläge. Här finns plats för bord och stolar där ni kan avnjuta en kvällsfika eller varför inte en morgonfrulle!
Vardagsrummet är väl tilltaget med ett elegant parkettgolv. Stora fönsterpartier i västerläge. Liksom i sovrummet finner ni vita strukturtapeter på väggarna.

Kök

Smakfullt nyrenoverat kök i vita ljusa färger. Vita nya skåpsluckor. Kyl & frys i rostfritt. Spotar ovanför diskbänken. Bänkskiva i ek. Rostfri fläktkåpa.

Tvättrum

Helrenoverade tvättstugor i källaren med gott om tvättmaskiner och torktumlare samt torkrum.

Badrum

Helkaklat renoverat badrum med handdukstork. Duschkabin. Vitt kakel på väggarna. beige klinker på golvet. Fräscht!

Byggnad

Byggnadsår: 1938
Fönster: 3-glas
Övrigt byggnad: Stora takterasser på husens gavlar finns att disponeras fritt av föreningens medlemmar. Gott om fri parkering runtom på gatorna.

Förening

Namn: Bostadsrättsföreningen Rönneholm
Allmänt: Bostadsrättsföreningen Rönneholm är en gammal anrik förening som bildades 1936. Föreningen består av fem fastigheter med egen innergård där de första familjerna började flytta in 1938. Byggherre var den erkända Hugo Åberg. Under 1990-talet genomgick föreningen ett antal större renoveringar så som fasad, tak, fönster, balkonger och stambyten. Under 2002 renoverades tvättstugorna och året därpå installerades bredband till samtliga lägenheter. Brf Rönneholm är en privat bostadsrättsförening som förvaltas av Sveriges Bostadsrättscentrum (SBC). Platsen där Brf Rönneholm finns är lite historisk. Översten på Kronprinsens Husarregemente, som på den tiden var "stora" män, hade sin villa med stor trädgård just här.

Bostadsrättsföreningen Rönneholm
Adress: Edward Lindahlsgatan 12 F

Några årtal som talar om när stora förändringar har skett:
· Nya fönster 1990-91
· Nya vattenledningar 1991-92
· Nya kulvertar 1994
· Nya elledningar i offentliga utrymmen 1996
· Fasad och balkonger 1996
· Portkod 1996
· Staket 1996
· Säkerhetsdörrar 1999
· Tvättstugor 2000
· Bredband 2003
· Bastu 2004

Föreningen består av 215 st bostadsrättslägenheter, 6 lokaler med bostadsrätt och 1 st lokal med hyresrätt. Brf Rönneholm har mycket stabil och god ekonomi.
Föreningens hemsida är www.ronneholm.nu. Här finner ni bland annat senaste årsredovisningen.

Allmänt om lägenheten

Nuvarande avgift kommer att sänkas med 5% den 1/10 - 2006.