Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Västra Rönneholmsvägen 55B, Hästhagen/Slottsstaden, Malmö

Härlig genomgående större variant av tvåorna i starka Bostadsrättsföreningen Rönneholm! Funkis våning med högt i tak och lampstuckatur! Fri utsikt från både vardagsrum och sovrum! Ifrån sovrummet har man utgång till den stora sköna balkongen vilken vetter in mot den fina gården!

Interiör


HALL: Välkomnande hall med gott om plats och två mindre klädkammare. I hallen ligger ett vackert parkettgolv.
VARDAGSRUM: Samma fina parkettgolv som i hallen! Ljusgrå färgsättning på väggarna, högt i tak och en underbar lampstuckatur.
SOVRUM: Stort sovrum med ett riktigt mysigt välbevarat brädgolv. Ljusgrå färgsättning på väggarna. Ifrån sovrummet går man ut till den stora balkongen vilken vetter in mot gården med härlig morgon och förmiddagssol.

Kök

Härligt kök med stor fin klinker på golvet. Nyare elegant HTH kök och spis med häll. Ovan den nyare uppsatta diskbänken är ett mycket smakfyllt kakel i ljusare ton uppsatt! Kyl & Frys" okänt årtal".

Tvättrum

Renoverade fina tvättstugor med gott om maskiner i källarplan.

Badrum

Underbart badrum! Helkaklat av fackman -2003. Duschväggar av glas. Mörkgrå klinker på golvet och vitt kakel med inslag av grått på väggarna. Sänkt tak och inbyggda spotlights. Handukstork i borstat stål. Tvättmaskin -2003.

Byggnad

Byggnadsår: 1938

Förening

Namn: Bostadsrättsföreningen Rönneholm
Allmänt: Bostadsrättsföreningen Rönneholm är en gammal anrik förening som bildades 1936. Föreningen består av fem fastigheter med egen innergård där de första familjerna började flytta in 1938. Byggherre var den erkända Hugo Åberg. Under 1990-talet genomgick föreningen ett antal större renoveringar så som fasad, tak, fönster, balkonger och stambyten. Under 2002 renoverades tvättstugorna och året därpå installerades bredband till samtliga lägenheter. Brf Rönneholm är en privat bostadsrättsförening som förvaltas av Sveriges Bostadsrättscentrum (SBC). Platsen där Brf Rönneholm finns är lite historisk. Översten på Kronprinsens Husarregemente, som på den tiden var "stora" män, hade sin villa med stor trädgård just här.

Bostadsrättsföreningen Rönneholm
Adress: Edward Lindahlsgatan 12 F

Några årtal som talar om när stora förändringar har skett:
· Nya fönster 1990-91
· Nya vattenledningar 1991-92
· Nya kulvertar 1994
· Nya elledningar i offentliga utrymmen 1996
· Fasad och balkonger 1996
· Portkod 1996
· Staket 1996
· Säkerhetsdörrar 1999
· Tvättstugor 2000
· Bredband 2003
· Bastu 2004

Föreningen består av 215 st bostadsrättslägenheter och 6 lokaler. Brf Rönneholm har mycket stabil och god ekonomi.

Allmänt om lägenheten

Källar och vindsförråd tillhör lägenheten.
Ny el är dragen av fackman i samtliga rum och badrummet -2003.