Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Västra Rönneholmsvägen 53C, Hästhagen/Slottsstaden, Malmö

Superfin genomgående lägenhet i en väl underhållen 30-tals fastighet! Högt i tak och lampstuckatur i både vardagsrum och sovrum! Underbar genomgående parkett i hela bostaden. Bostaden är totalrenoverad -2004. Stor balkong i västerläge!

Interiör


HALL: En ljus trevlig hall med klädkammare. Härlig parkett på golvet.
VARDAGSRUM: Stort fint vardagsrum med ljusare caffelatte färgsättning på väggarna. Lampstuckatur och smafullt välvda väggar upp mot tak. På golvet ligger den genomgående fina parketten. Ifrån vardagsrummet går man ut till den stora fina balkongen med smakrikt lagda trätrallor i bästa västerläge!
SOVRUM: Ett bra sovrum med plats för dubbelsängen, beläget in mot gården, fräscht och fint med många garderober. Skjutdörr i vackert original och ett elegant parkettgolv.

Kök

Härligt kök renoverat -2004. Elegent köksinredning i ek! Bänkskiva i svart exklusiv skimrande sten. Vitvaror inklusive diskmaskin från -2004. Snygg vit rektangulär kakel ovan diskbänk. Lyxig gasspis i rostfritt och kolfilterfläkt -2004.

Tvättrum

Fina nyrenoverade tvättstugor i källarplan.

Badrum

Helkaklat badrum i vitt med dusch. Tvättställ och wc. Garanti och kvittens finns på badrumsrenoveringen utförd -2004.

Byggnad

Byggnadsår: 1936-1938

Förening

Namn: Bostadsrättsföreningen Rönneholm
Allmänt: Bostadsrättsföreningen Rönneholm är en gammal anrik förening som bildades 1936. Föreningen består av fem fastigheter med egen innergård där de första familjerna började flytta in 1938. Byggherre var den erkända Hugo Åberg. Under 1990-talet genomgick föreningen ett antal större renoveringar så som fasad, tak, fönster, balkonger och stambyten. Under 2002 renoverades tvättstugorna och året därpå installerades bredband till samtliga lägenheter. Brf Rönneholm är en privat bostadsrättsförening som förvaltas av Sveriges Bostadsrättscentrum (SBC). Platsen där Brf Rönneholm finns är lite historisk. Översten på Kronprinsens Husarregemente, som på den tiden var "stora" män, hade sin villa med stor trädgård just här.

Bostadsrättsföreningen Rönneholm
Adress: Edward Lindahlsgatan 12 F

Några årtal som talar om när stora förändringar har skett:
· Nya fönster 1990-91
· Nya vattenledningar 1991-92
· Nya kulvertar 1994
· Nya elledningar i offentliga utrymmen 1996
· Fasad och balkonger 1996
· Portkod 1996
· Staket 1996
· Säkerhetsdörrar 1999
· Tvättstugor 2000
· Bredband 2003
· Bastu 2004

Föreningen består av 215 st bostadsrättslägenheter, 2 lokaler med bostadsrätt och 4 st lokaler med hyresrätt. Brf Rönneholm har mycket stabil och god ekonomi.
Föreningens hemsida är www.sbc.se/ronneholm. Här finner ni bland annat senaste årsredovisningen.
Styrelsen har besökstid för medlemmarna mellan 18:00 och 18:30 varje tisdag i föreningens expedition på Edward Lindahlsgatan 12F.

Allmänt om lägenheten

El i lägenheten omdragen -2004.