Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Östra Farmvägen 46A, Nobeltorget/Östra Sorgenfri, Malmö

Välkomna till denna ljusa och fina lägenhet med stor inglasad söderbalkong! Helrenoverad -2006. Lummiga och grönskande omgivningar på gårdssidan! Attraktiv förening med god ekonomi. Bara att flytta in!

Interiör


Hallen välkomnar er in i detta hemtrevliga hem. Rymliga garderober med skjutdörrar och ett fint stavparkettgolv.
Vardagsrummet är ljust, fint och fräscht med ett härligt parkettgolv och utgång till den stora inglasade balkongen belägen i skönt söderläge.
Första sovrummet är perfekt beläget och har gott om plats för den stora dubbelsängen. Vacker färgsätttning på väggarna och även här ligger det eleganta slipade och lackade parkettgolvet.
Sovrum två ligger i andra änden av lägenheten och är även detta ett perfekt sovrum med plats för både säng & skrivbord. Nyligen insatta skjutdörrsgarderober.

Kök

Vilket underbart kök! Helrenoverat -2006 med köksinredning i ljus björk. Stor snygg kakelsättning i vitt ovan diskbänk. Kyl, frys, spis, spisfläkt med kåpa och diskmaskin allt från renoveringen -2006!

Tvättrum

Fin renoverad tvättstuga i källarplan.

Badrum

Helkaklat badrum med stor duschplats, totalrenoverat -2005.!

Byggnad

Byggnadsår: 1959

Förening

Namn: HSB Brf Ganbo
Allmänt: Bredband finnes, Tillhörande förråd i byggnaden. Totalt 240 lägenheter i föreningen. Rörstammarna är bytta i föreningen, ny el i föreningen, kabel-tv från comhem, bredband från comhem plus HSB bolina, garage med sep kö, p-plats 150:-/mån, ev.kösystem.