Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Vad är viktigast för dig när du ska sälja din bostad?
Är det att få högsta möjliga slutpris på din bostadsförsäljning? Eller att betala så lågt mäklararvode som möjligt?
Med Mäklarcenter behöver du aldrig välja.

De som säljer sin bostad genom Mäklarcenter gör alltid ett smart och aktivt val. Men framför allt tar de inga chanser när det ska göra sin förmodligen största affär i livet. De vet att nyckeln till att få ut maximalt pris för sin bostad - är att anlita den mäklare som redan lyckats göra det för andra. Och gjort det frekvent och under en så lång tid att det inte är en tillfällighet.

Lite kort om mig
Efter mäklarexamen i Gävle -1999 och 5 framgångsrika år på Svensk fastighetsförmedling och Fastighetsbyrån - grundades 2004 Mäklarcenter i Malmö av mig Jonas Nordin. 23 års insikter och erfarenheter av Malmös bostadsmarknad har lett till att fler än 1 500 nöjda och glada bostadssäljare fått sin bostad såld genom mig. Ofta till ett högre pris än de kunde förvänta sig.

Men arvodet då?
Mäklarcenters kunder förstår att ett lägre arvode inte har någon effekt för ett högre slutpris på deras bostad. Så enkelt är det. Det är erfarenheten och kompetensen hos mäklaren som gör skillnaden. Alltid. Lägre omkostnader betyder lägre arvode. Att bli blind av fina broschyrer – och dyra kontor på snofsiga adresser är lätt. Men att betala tiotusentals kronor mer - oftast mycket mer - för samma tjänst - är egentligen bara för dem som tycker det ytliga är viktigt.

Hur skiljer sig resurserna mellan olika Mäklarföretag – det kan väl inte vara detsamma? Resurserna är likartade.
Alla mäklarfirmor annonserar på Hemnet – på exakt samma sätt. Alla fastighetsmäklare har en spekulantlista med kunder som vill köpa i ditt område.
Ändå är det något som många mäklarfirmor vill göra till något unikt. Ett enkelt trick som många faller för. Men du är smartare eller hur?

Välj Mäklarcenter – när du vill få det extra – till ett lägre arvode - utan att chansa.

JONAS NORDIN
REG. FASTIGHETSMÄKLARE
0709-51 81 60
jonas@maklarcenter.se

Mäklarcenter Malmö
Skeppsgatan 19
211 11 Malmö
Tel / Mobil: +46 (0)709 51 81 60