Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Fri värdering av din bostad!

Att värdera sin bostad är det allra första steget när man går i tankarna på att sälja. Vi har en lång erfarenhet inom branschen och har under dessa år värderat många bostäder. Vi värderar såväl villor som bostadsrätter. Anlita oss för en fri värdering och kom ett steg närmare din bästa säljaffär!

Varje vecka väljer nya och gamla kunder att sälja sin bostad genom oss på Mäklarcenter. Tack vare våra mäklares personliga engagemang, stora kunskap och erfarenhet vet du som kund att du alltid får bästa möjliga service, en trygg axel att luta dig mot, pålitlighet, banknära samarbete, gedigen kunskap, en smidig budgivning och givetvis högsta försäljningspris. Därför är vi det självklara valet för dig som vill sälja bostad i Malmö på ett tryggt sätt.

Aktuella bostäder marknadsför vi brett - vi vet att rätt pris fås genom att bostaden visas för rätt köpare på Maklarcenter.se, Hemnet.se, Booli.se, Blocket.se, Bovision.se, HittaHem.se men också i traditionella kanaler som tidningar och postade visningsinbjudningar. Detta har visat sig vara framgångsrikt och har gett mycket goda resultat.

Kontakta oss gärna via formuläret nedan eller på tel: 040-26 81 15 för rådgivning och fri värdering av din bostad.

Kontaktformulär


Mäklarcenter Malmö AB
Skeppsgatan 19
211 11 Malmö

E-post: support@maklarcenter.se
Kontor: 040 - 26 81 15